Élelmiszervizsgálati Közlemények
„Az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” c. tudományos szakfolyóirat
teljes tartalma szabadon olvasható, letölthető és tudományos célra
felhasználható a szerzői jogok szigorú tiszteletben tartásával”
Szerkesztőbizottság (2019.)
Az „Élelmiszervizsgálati közlemények” című szakfolyóirat szerkesztését a Szegedi Tudományegyetem vette át. A folyóirat lapszámai 2021-től napjainkig:
https://eviko.szte.hu/index.php/eviko/issue/archive
Az Élelmiszervizsgálati Közlemények szakfolyóiratunk 1955 óta megszakítás nélkül folyamatosan megjelent.
A szakfolyóirat lektorált tudományos közleményei 2019-től szabadon hozzáférhetők (Open Access). A 2019-20. közt megjelent füzetek elérhetősége:
2020. 4. füzet: 4. füzet
2020. 3. füzet: 3. füzet
2020. 2. füzet: 2. füzet
2020. 1. füzet: 1. füzet
2020. Sp. füzet: Sp. füzet (angol: Kutatási hálózat a biztonságos élelmiszerekért és egészségesebb fogyasztókért)
2019. 4. füzet: 4. füzet
2019. 3. füzet: 3. füzet
2019. 2. füzet: 2. füzet
2019. 1. füzet: 1. füzet
Az EOQ MNB által megjelenttetett 1983 és 2013 közti számok
Összevont tartalomjegyzéke, majd éves tartalomjegyzékei és a kettőspont után a teljes terjedelmükben megtekinthető, letölthető füzetek (pdf fájlok) linkjei:
Egyesített tartalomjegyzék 1983 – 2013
2013 évi LIX kötet: 1-2 3 4
2012 évi LVIII kötet: 1-2 3-4
2011 évi LVII kötet: 1 2 3 4
2010 évi LVI kötet: 1 2 3 4
2009 évi LV kötet: 1 2 3 4
2008 évi LIV kötet: ksz 1 2 3 4
2007 évi LIII kötet: 1 2 ksz 3 4
2006 évi LII kötet: 1 2 3 4
2005 évi LI kötet: 1 2 3 4
2004 évi L kötet: 1 2 3 4
2003 évi XLIX kötet: 1 2 3 4
2002 évi XLVIII kötet: 1-2 3-4
2001 évi XLVII kötet: 1-2 3-4
2000 évi XLVI kötet: 1 2 3 4
1999 évi XLV kötet: 1 2 3 4
1998 évi XLIV kötet: 1 2 3 4
1997 évi XLIII kötet: 1 2 3 4
1996 évi XLII kötet: 1 2 3 4
1995 évi XLI kötet: 1 2 3 4
1994 évi XL kötet: 1 2 3 4
1993 évi XXXIX kötet: 1 ksz 2 3 4