Élelmiszervizsgálati Közlemények

„Az „Élelmiszervizsgálati Közlemények” c. tudományos szakfolyóirat
teljes tartalma szabadon olvasható, letölthető és tudományos célra
felhasználható a szerzői jogok szigorú tiszteletben tartásával”
Szerkesztőbizottság (2019.)

Az „Élelmiszervizsgálati közlemények” című szakfolyóirat szerkesztését a Szegedi Tudományegyetem vette át. A folyóirat lapszámai 2021-től napjainkig:
https://eviko.szte.hu/index.php/eviko/issue/archive

Az Élelmiszervizsgálati Közlemények szakfolyóiratunk 1955 óta megszakítás nélkül folyamatosan megjelent.
A szakfolyóirat lektorált tudományos közleményei 2019-től szabadon hozzáférhetők (Open Access). A 2019-20. közt megjelent füzetek elérhetősége:
2020. 4. füzet: 4. füzet
2020. 3. füzet: 3. füzet
2020. 2. füzet: 2. füzet
2020. 1. füzet: 1. füzet
2020. Sp. füzet: Sp. füzet (angol: Kutatási hálózat a biztonságos élelmiszerekért és egészségesebb fogyasztókért)
2019. 4. füzet: 4. füzet
2019. 3. füzet: 3. füzet
2019. 2. füzet: 2. füzet
2019. 1. füzet: 1. füzet

Az EOQ MNB által megjelenttetett 1983 és 2013 közti számok
Összevont tartalomjegyzéke, majd éves tartalomjegyzékei és a kettőspont után a teljes terjedelmükben megtekinthető, letölthető füzetek (pdf fájlok) linkjei:

Egyesített tartalomjegyzék 1983 – 2013

2013 évi LIX kötet:  1-2  3  4
2012 évi LVIII kötet:  1-2   3-4
2011 évi LVII kötet1  2  3  4
2010 évi LVI kötet1  2  3  4
2009 évi LV kötet1  2  3  4
2008 évi LIV kötetksz  1  2  3  4
2007 évi LIII kötet1  2  ksz  3  4
2006 évi LII kötet1  2  3  4
2005 évi LI kötet1  2  3  4
2004 évi L kötet1  2  3  4
2003 évi XLIX kötet1  2  3  4
2002 évi XLVIII kötet:  1-2   3-4
2001 évi XLVII kötet:  1-2   3-4
2000 évi XLVI kötet1  2  3  4
1999 évi XLV kötet1  2  3  4
1998 évi XLIV kötet1  2  3  4
1997 évi XLIII kötet1  2  3  4
1996 évi XLII kötet:  1  2  3  4
1995 évi XLI kötet1  2  3  4
1994 évi XL kötet:  1  2  3  4
1993 évi XXXIX kötet:  1  ksz  2  4