Élelmiszervizsgálati Közlemények

2006. évi LII. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Biró György: Táplálkozás és genetika – Az egészség feltérképezése

(1) 30

Biró Krisztina: Az élelmiszer-előállítás és -forgalmazás közegészségügyi szabályozása

(4) 201

Hitka Géza, Kápolna Beáta, Kollár Gábor és Németh Aliz: SmartFresh™ (1-MCP) kezelés minőségmegőrző hatásának vizsgálata almafajtákon

(3) 165

Horváth Eszter és Kókai Zoltán: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei

(4) 224

Juhász Réka és Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei

(4) 208

Kántor Dávid Balázs, Mészáros Péter és Fekete András: Kávé minőségi és mennyiségi íz-jellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával

(4) 216

Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztó gondolkodásában és magatartásában

(1) 23

Majoros Emese Luca, Csóka Mariann és Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal

(2) 77

Martos Éva, Zajkás Gábor és Lelovics Zsuzsanna: Élelmiszer-előállítás és -fogyasztás a táplálkozástudomány tükrében

(1) 15

Pásztohy András: Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása

(2) 69

Plaggenhoef, W. van, Batterink, M. és Trienekens, J.H.: A holland gyümölcs, marhahús és hal terméklánc minőségirányítási rendszerei és jogi szabályozása II.

(2) 85

Szabó S. András és Csóka Mariann: Izfelismerő és ízkülönbség-felismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál

(4) 233

Szeitzné Szabó Mária: Kockázat-elemzésen alapuló élelmiszerbiztonság feltétel- és intézményrendszere

(1) 3

A hatósági élelmiszerellenőrzés 2005. évi tevékenysége és megállapításai

(3) 135

Pályázati felhívás a 2007. évi Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elnyerésére

(2) 125

A Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal tájékoztatója a 2006. évi nyári összehangolt élelmiszerellenőrzések tapasztalatairól

(3) 182

A XV. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia és ajánlásai

(1) 43

Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának hírlevelei

(2) 108
(3) 178

Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről

(1) 47
(2) 117
(3) 190
(4) 239

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről

(1) 56
(2) 120
(3) 192
(4) 249

Külföldi rendezvénynaptár

(1) 64
(2) 130
(3) 196
(4) 262

 

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára