Élelmiszervizsgálati Közlemények

1998. évi XLIV. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Bánáti Diána: Az élelmiszer-szabályozás aktuális feladatai az Európai Unióhoz való csatlakozás előtt

(2) 82

Canon, Michael A.: Az élelmiszer-biztonság és -minőség nemzetközi perspektívái

(4) 195

Coduro, Erich és Molnár Pál: A Német Élelmiszerkönyv és szerepe az EU tagállamok hatósági élelmiszerellenőrzésében

(3) 131

Gaál Ödön, Horacsek Márta és Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése

(4) 211

Genevieve Bruynseels: Fogyasztói elvárások és a környezetvédelem különös tekintettel a gyümölcs- és zöldségfélékre

(2) 93

Horvatovich Péter, Farkas József: Besugárzás hatására zsírsavakból keletkező 2-alkil-ciklobutanonok kimutatása

(2) 75

Molnár Pál és Komáromy Attiláné: Beszámoló “Az adalékanyagok felhasználásának új szabályai” című szakmai továbbképző rendezvényről

(4) 236

Molnár Pál és Várkonyi Gábor: Beszámoló “A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése” témájú szakmai rendezvényről

(3) 154

Molnár Pál: Beszámoló a “Kémia és táplálkozás” témájú ankétról

(1) 38

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLIII. kötetéről

(1) 3

Német Lajos: Az 1997. évi zöldség-gyümölcs export minőségellenőrzésének főbb megállapításai és eredményei

(3) 142

Nina Barylko-Pikielna: “SQCCP”, az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója

(1) 28

Salgó András, Lásztity Radomir és Varga János: Vizsgálati módszerek gabonafélék csírázottságának meghatározására

(2) 67

Sohár Pálné: Tájékoztató az élelmiszer adalékanyagokról

(2) 102

Székely Kálmán: A hatósági élelmiszer-minőségellenőrzés 1997. évi tevékenysége

(1) 9

Wichard, J. C.: A 2081/92 számú EU rendelet végrehajtásával kapcsolatos német tapasztalatok

(4) 226

1997. évi tartalomjegyzék

(1) 64

A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei

(1) 53
(2) 118
(3) 173
(4) 251

A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke

(1) 44

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése

(2) 105
(4) 244

Az MTA Élelmiszertudományi Komplex Bizottságának állásfoglalása: “A szakmai hozzáértés fontosságáról az élelmiszerbiztonsági rendszerek megvalósítása és működtetése során”

(3) 151

Hazai lapszemle

(2) 126
(3) 185

Külföldi lapszemle

(1) 57
(2) 127
(3) 186
(4) 254

Rendezvénynaptár

(1) 65
(2) 129
(3) 192
(4) 257

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára