Élelmiszervizsgálati Közlemények
2002. évi XLVIII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Barabássy Sándor és Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai |
(3-4) 142 |
Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin és Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére |
(1-2) 41 |
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2001. évi tevékenységéről és megállapításairól |
(3-4) 103 |
Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet (1970-1982) |
(1-2) 57 |
Gönczy Árpád: A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása (1978) |
(3-4) 148 |
Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében |
(1-2) 8 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről |
(1-2) 3 |
Pavelka Marian és Golian Józef: Az importált halkészítmények stroncium (90Sr) és cézium (137Cs) kontaminációja |
(3-4) 139 |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(3-4) 154 |
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről |
(1-2) 69 |
A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram |
(3-4) 160 |
Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására |
(3-4) 167 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1-2) 95 |
2001. évi tartalomjegyzék |
(1-2) 110 |
Rendezvénynaptár |
(1-2) 111 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára