Élelmiszervizsgálati Közlemények

2002. évi XLVIII. kötet tartalomjegyzéke

(kötet) oldal

Barabássy Sándor és Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai

(3-4) 142

Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin és Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére

(1-2) 41

Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2001. évi tevékenységéről és megállapításairól

(3-4) 103

Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet (1970-1982)

(1-2) 57

Gönczy Árpád: A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása (1978)

(3-4) 148

Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében

(1-2) 8

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről

(1-2) 3

Pavelka Marian és Golian Józef: Az importált halkészítmények stroncium (90Sr) és cézium (137Cs) kontaminációja

(3-4) 139

Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése

(3-4) 154

Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről

(1-2) 69

A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram

(3-4) 160

Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására

(3-4) 167

A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei

(1-2) 95
(3-4) 174

2001. évi tartalomjegyzék

(1-2) 110

Rendezvénynaptár

(1-2) 111
(3-4) 210

Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára