Élelmiszervizsgálati Közlemények
|
2002. évi XLVIII. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
|
Barabássy Sándor és Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai |
(3-4) 142 |
|
Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin és Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére |
(1-2) 41 |
|
Ducsay Tamás: A hatósági élelmiszer- és borellenőrzés 2001. évi tevékenységéről és megállapításairól |
(3-4) 103 |
|
Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet (1970-1982) |
(1-2) 57 |
|
Gönczy Árpád: A nyíregyházi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása (1978) |
(3-4) 148 |
|
Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében |
(1-2) 8 |
|
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről |
(1-2) 3 |
|
Pavelka Marian és Golian Józef: Az importált halkészítmények stroncium (90Sr) és cézium (137Cs) kontaminációja |
(3-4) 139 |
|
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(3-4) 154 |
|
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről |
(1-2) 69 |
|
A tudományos együttműködés új dimenzióit tárja fel a 6. Keretprogram |
(3-4) 160 |
|
Javaslatok az élelmiszerkémia felsőfokú oktatására |
(3-4) 167 |
|
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1-2) 95 |
|
2001. évi tartalomjegyzék |
(1-2) 110 |
|
Rendezvénynaptár |
(1-2) 111 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára