Élelmiszervizsgálati Közlemények
| 1999. évi XLV. kötet tartalomjegyzéke | (kötet) oldal | 
| Bognár Antal és Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése | 
 | 
| Ducsay Tamás: Az 1998. évi hatósági élelmiszer- és borellenőrzés tevékenységéről és megállapításairól | 
 | 
| Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből:  | 
 | 
| Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből:  | 
 | 
| Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek  | 
 | 
| Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben | 
 | 
| Matúz János: Mindennapi kenyerünk | (4) 208 | 
| Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közleménynek XLIV. kötetéről | (1) 3 | 
| Molnár Pál és Komáromy Attiláné: Beszámoló a “Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala” szakmai rendezvényről | (1) 23 | 
| Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa: A “Szívbarát” védjeggyel tanúsított termékek I.;  | 
 | 
| Simon Wright: Élelmiszerek biofeldolgozása | (2) 199 | 
| A FLAIR-FLOW EUROPE válogatott kutatási összefoglalói | (4) 229 | 
| A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke | (1) 33 | 
| A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak és irányelveinek jegyzéke | (4) 221 | 
| A National új ropogósító szereket kínál bundázott termékekhez | (2) 177 | 
| Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről | (1) 30 | 
| Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése | (2) 111  | 
| Rövid beszámolók szakmai rendezvényekről | (4) 226 | 
| 1998. évi tartalomjegyzék | (1) 64 | 
| A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei | (1) 44 | 
| Hazai lapszemle |  (2) 125 | 
| Külföldi lapszemle | (1) 57 | 
| Rendezvénynaptár | (1) 65 | 
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára