XV. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2018

témájú szakmai konferencia előadásai

Szeged, 2018. november 20.

A konferenciát az Agrárminisztérium és a PICK SZEGED Zrt. támogatta

 

A vásárló, mint partner – a NÉBIH szemléletformáló programjai
Dr. Kasza Gyula, a NÉBIH igazgatóhelyettese
Az előadás diái

A Magyar Élelmiszerkönyv aktuális helyzete és élelmiszeripari aktualitások
Kuti Beatrix, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának minőségügyi szakértője
Az előadás diái

A precíziós mezőgazdaság
Dr. Popp József, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára
Az előadás diái

Az élelmiszeripar modernizációja az Ipar 4.0 és a digitalizáció segítségével
Dr. Sebők András, a Campden Magyarország Nonprofit Kht. ügyvezetője
Az előadás diái

Az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszer bevezetésével kapcsolatos feladatok
Kelemen Gábor, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának közigazgatási tanácsadója
Az előadás diái

A McDonalds Kft. önellenőrzési rendszerének működtetése
Dr. Cselényi Tibor, a McDonalds Kft. minőségbiztosítási vezetője
Az előadás diái

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform eddigi eredményei és a folytatás fő irányvonala
Vatai Krisztina, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. üzletfejlesztési igazgatója
Az előadás diái

Kihívások egy húsipari nagyvállalat minőségirányításában – megváltozott szerepkörök cégcsoportos környezetben
Bajkai Tibor, a PICK Zrt. fejlesztési és minőségirányítási igazgatója
Az előadás diái

Minőségmenedzsment a digtalizált malomiparban
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára
Az előadás diái

Néhány ’mentes’ élelmiszer gyártása és jelentősége
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója
Az előadás diái

Beszámoló az Élelmiszer és Marketing nemzetközi konferenciáról
Dr. Szente Viktória, a Kaposvári Egyetem egyetemi tanára
Az előadás diái