XVII. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2021

2021. október 15. Konferencia, Szeged vagy Online

Az EOQ MNB Közhasznú Egyesület tradicionális rendezvényét, amelyet mindig a PICK SZEGED Zrt. és időszakosan az Agrárminisztérium, illetve jogelődjei támogatásával valósítottunk meg, 2020-ban a pandémiás helyzet miatt nem tudtuk megtartani. Ebben az évben az Agrárminisztérium támogatását a bizonytalan helyzet miatt nem kértük, de – a tavalyi “érdeklődésáradat” figyelembevételével – mindenképpen meg szeretnénk tartani a

„XVII. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2021”

rendezvényt. A meghívóban foglalt szakmai program előadói kiemelkedően aktuális témákat neveztek meg, amelyek széles körű érdeklődésre számíthatnak. Ezért elegendő számú jelentkező esetén a rendezvény megtartása biztosra vehető.

Meghívó, program: https://eoq.hu/2021/mh211015.pdf
Jelentkezés: https://eoq.hu/2021/jel211015.htm

Jelen időpontban a járványhelyzet alakulása nem igazán prognosztizálható. A jelenléti rendezvény megtartása csak az aktuális előírások maximális betartásával képzelhető el. A végső döntésre közvetlenül a jelentkezési határidőt követően kerül sor. Addig semmiféle számlát nem állítunk ki és ennek megfelelően nem is küldünk ki. A jelentkezéskor célszerű viszont annak közlése, ha valaki valamelyik rendezési formát nem fogadja el. Ezt figyelembe véve a jelentkező ebben az esetben semmiféle számlát nem kap, azaz jelentkezését töröljük. Azoknak, akik nem utasítják el egyik megrendezési formát sem, a jelentkezési határidőt követően kiküldjük a választott rendezési formának megfelelő számlát. A választott rendezési formát nem elutasító jelentkezők is természetesen megkapják a megfelelő számlát, amelynek összege jelzi a választott rendezési formát.

Online rendezési forma esetén a résztvevők legkésőbb egy héttel a rendezvény időpontja előtt részletes tájékoztatást kapnak a bekapcsolódáshoz.