XV. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2018
témájú szakmai konferencia előadásai
Szeged, 2018. november 20.
A konferenciát az Agrárminisztérium és a PICK SZEGED Zrt. támogatta
A vásárló, mint partner – a NÉBIH szemléletformáló programjai
Dr. Kasza Gyula, a NÉBIH igazgatóhelyettese
Az előadás diái
A Magyar Élelmiszerkönyv aktuális helyzete és élelmiszeripari aktualitások
Kuti Beatrix, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának minőségügyi szakértője
Az előadás diái
A precíziós mezőgazdaság
Dr. Popp József, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára
Az előadás diái
Az élelmiszeripar modernizációja az Ipar 4.0 és a digitalizáció segítségével
Dr. Sebők András, a Campden Magyarország Nonprofit Kht. ügyvezetője
Az előadás diái
Az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszer bevezetésével kapcsolatos feladatok
Kelemen Gábor, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának közigazgatási tanácsadója
Az előadás diái
A McDonalds Kft. önellenőrzési rendszerének működtetése
Dr. Cselényi Tibor, a McDonalds Kft. minőségbiztosítási vezetője
Az előadás diái
A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform eddigi eredményei és a folytatás fő irányvonala
Vatai Krisztina, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. üzletfejlesztési igazgatója
Az előadás diái
Kihívások egy húsipari nagyvállalat minőségirányításában – megváltozott szerepkörök cégcsoportos környezetben
Bajkai Tibor, a PICK Zrt. fejlesztési és minőségirányítási igazgatója
Az előadás diái
Minőségmenedzsment a digtalizált malomiparban
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára
Az előadás diái
Néhány ’mentes’ élelmiszer gyártása és jelentősége
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója
Az előadás diái
Beszámoló az Élelmiszer és Marketing nemzetközi konferenciáról
Dr. Szente Viktória, a Kaposvári Egyetem egyetemi tanára
Az előadás diái