A „XVI. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2019”

témájú szakmai konferencia előadásai

Szeged, 2019. október 15.

A konferenciát az Agrárminisztérium és a PICK SZEGED Zrt. támogatta

Köszöntő és megnyitó
Dr. Sutka László, a PICK SZEGED Zrt. vezérigazgatója

A Pick Szeged Zrt. minőségügy rendszerének bemutatása
Csizmeg István, PICK Szeged Zrt. kiemelt minőségbiztosítási vezetője
Az előadás diái

Élelmiszeripari sajátosságok aktualitása
Dr. Felkai Beáta, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának vezetője
Az előadás diái

Földrajzi árujelzők – minőség – versenyképesség
Pallóné Dr. Kisérdi Imola, az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztály Földrajzi Árujelzők Osztályának osztályvezetője
Az előadás diái

Az élelmiszerbiztonsági riasztási rendszer (RASFF) bemutatása
Bors Edina, a NÉBIH Élelmiszerbiztonsági Eseménykezelési Osztályának élelmiszerbiztonsági felügyelője
Az előadás diái

Aktuális nemzetközi és hazai kihívások az élelmiszeripar előtt
Szöllősi Réka, ügyvezető igazgató, Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége
Az előadás diái

Élelmiszer ellátási láncok átláthatósága – Globális szabványok szerepe az élelmiszer nyomon követésben
Magyarné Dr. Horváth Kinga, élelmiszeripari szakértő, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.
Az előadás diáiVideo

Védjegy-használat az élelmiszerágazatban – egység a bőség zavarában?
Gyenes Adrienn – Agrárpolitikai Szakértő
Az előadás diái

Élelmiszerbiztonsági menedzserképzés a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára
Az előadás diái

Nem chat-lünk, nem bot-lunk. ROBOT-olunk! Kommunikációs chatbot az Eisberg üzemben
Gazsi Zoltán, az EISBERG Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
Az előadás diái

Élelmiszeripari csomagolóanyagok vizsgálata és hulladékainak környezetre gyakorolt hatása
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója
Az előadás diái

Integrált irányítási rendszerek belső auditja az élelmiszeriparban
Hortobágyi Ibolya, EOQ MNB Minőségügyi Rendszermendzser
Az előadás diái

Innováció az élelmiszerjelölési és termékinformációs rendszerben – az „intelligens termékcímke”
Becskeházi-Tar Judit, Mentes Szemmel Kooperatív Labor Startup alapító, EOQ MNB Egészségügyi Rendszermenedzser
Az előadás diái