A „XX. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2024”
témájú szakmai konferencia előadásai, Szeged, 2024. november 14.
A konferenciát a PICK SZEGED Zrt. támogatta
Levezető elnök: Prof. Dr. Molnár Pál, az EOQ MNB elnöke
Az élelmiszergazdaság kormányzati támogatási programja – Aktualitások
Dr. Felkai Beáta, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Az előadó nem járult hozzá közléséhez
A magyar élelmiszergazdaság helyzete és kihívásai
Éder Tamás, elnök, Felelős Élelmiszer-előállítók Szövetsége
Az előadás diái
Innováció és fenntarthatóság az agráriumban
Dr. Juhász Anikó, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Az előadás diái
Levezető elnök: Prof. Dr. Véha Antal
A minőség és biztonság szerepe a HÓDAGRO Zrt. működésében
Szabó Lajos, elnök-vezérigazgató, HÓDAGRO Zrt.
Az előadás diái
A minőség és biztonság szerepe a Délalföldi Kertészek Szövetkezete működésében
Nagypéter Sándor, elnök-ügyvezető, Délalföldi Kertészek Szövetkezete
Az előadás diái
A minőség és biztonság szerepe a Sága Foods Zrt.működésében
Dr. Turcsán Judit, minőségirányítási vezető, Sága Foods Zrt.
Az előadás diái
Minőségellenőrzési laboratóriumok hatékonyságelemzése
Vető Imre, főosztályvezető, Egis Gyógyszergyár Zrt.
Az előadás diái
Élelmiszeripari vállalkozások számára nyújtott szolgáltatások és együttműködési lehetőségek esettanulmányokkal
Dr. Balázs Margit, osztályvezető; Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft.
Az előadás diái
Levezető elnök: Dr. Kisérdi Imola, vezető kormány-főtanácsos, Agrárminisztérium
Az agrár-élelmiszeripari termékek földrajzi árujelző oltalmának új uniós szabályozása
Dr. Györe Dániel, osztályvezető, Borászati, Eredetvédelmi és Agrármarketing Főosztály, Agrárminisztérium
Az előadás diái
Az élelmiszerjelölés szabályozása és hatósági tapasztalatai
Kovács Krisztina, osztályvezető, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Az előadás diái
Az élelmiszerbiztonság kihívása: az allergén jelölés szabályai és hatósági tapasztalatai
Bartyik Tünde, élelmiszerbiztonsági felügyelő, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Az előadás diái