„XVII. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2021”
témájú szakmai konferencia
Helyszín: online Zoom
Időpont: 2021. október 15. (péntek) 10.00 – 13.30
Beszámoló a rendezvényről, Várkonyi Gábor
Levezető elnök: Dr. Vajda László
Köszöntő és megnyitó
Haluska Adrienn, a PICK SZEGED Zrt. fejlesztési és minőség-irányítási igazgatója
Az élelmiszergazdaság aktualitásai, fejlesztések és lehetőségek
Dr. Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Minőségpolitikai Főosztályának vezetője
Az előadás diái
A szavak ereje, a szavak értéke – a védjegyek és a földrajzi árujelzők gazdasági jelentősége az élelmiszeriparban
Dr. Tóháti Márta, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Védjegy és Mintaoltalmi Főosztályának vezetője
Az előadás diái
Lendületben a „Kiváló Minőségű Élelmiszer” védjegyrendszer
Dr. Pleva György, a NÉBIH igazgatója
Az előadás diái
A HÓDAGRO Zrt. felkészülése a Nemzeti Kiválóság Díj pályázatra
Szabó Lajos, a HÓDAGRO Zrt. elnök-vezérigazgatója
Az előadás diái
Élelmiszerbiztonsági és minőségügyi menedzserképzés a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára
Az előadás diái
A megújult Élelmiszervizsgálati Közlemények
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója, főszerkesztő
Az előadás diái
A konferenciát a PICK SZEGED Zrt. támogatta.