A „XIX. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2023”
témájú szakmai konferencia előadásai
Szeged, 2023. november 21.
A konferenciát a PICK SZEGED Zrt. támogatta
Levezető elnök: Dr. Vajda László, az EOQ MNB Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakbizottság elnöke
Köszöntő és megnyitó
Prof. Dr. Molnár Pál, az EOQ MNB Elnöke
Aktualitások az élelmiszerláncban
Dr. Felkai Beáta, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Az előadás diái
A magyar élelmiszeripar helyzete és kihívásai
Éder Tamás, elnök, Felelős Élelmiszer-előállítók Szövetsége
Az előadás diái
A legfelső vállalati vezetés elvárásai a minőségügyi vezetőkkel szemben az élelmiszergazdaságban
Gazsi Zoltán, ügyvezető, Eisberg Hungary Kft.
Az előadás diái
A Nébih elvárásai az élelmiszergazdaság minőségügyi vezetőivel szemben
Dr. Nagy Attila Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági Laboratórium Igazgatóságának igazgatója
Az előadás diái
Az élelmiszeripari minőségügyi vezetők aktuális feladatai az UNIVER Product Zrt. tükrében
Palotás Gábor, kutatási, fejlesztési és minőségirányítási vezérigazgatóhelyettes, UNIVER Product Zrt.
Az előadás diái
Moderátor: Pallóné Dr. Kisérdi Imola, Agrárminisztérium kormány-főtanácsosa,
az EOQ MNB Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakbizottság társelnöke
Az élelmiszeripari minőségügyi vezetők aktuális feladatai a Dreher Sörgyárak Zrt. tükrében
Fonyó Gabriella, minőségbiztosítási vezető, Dreher Sörgyárak Zrt.
Az előadás diái
Az élelmiszeripari minőségügyi vezető aktuális feladatai és digitalizációs törekvések a Master Good Kft. Petneházi üzemében
Lukács Péter, minőségirányítási vezető, Master Good Kft.
Az előadás diái
Étteremhálózatok minőségügyi vezetőinek aktuális feladatai a Progress Étteremhálózat Kft. tükrében
Papp-Vagyon Boglárka, Minőségügyi és Termékfejlesztési Specialista
Az élelmiszerbiztonsági auditok aktuális tapasztalatai az élelmiszergazdaság területén
Dr. Martin Andrea és Dr. Eszesné Tóth Katalin, EOQ MNB Élelmiszerbiztonsági Auditorok
Az előadás diái