A „XIX. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2023”

témájú szakmai konferencia előadásai

Szeged, 2023. november 21.

A konferenciát a PICK SZEGED Zrt. támogatta

Levezető elnök: Dr. Vajda László, az EOQ MNB Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakbizottság elnöke

Köszöntő és megnyitó
Prof. Dr. Molnár Pál, az EOQ MNB Elnöke

Aktualitások az élelmiszerláncban
Dr. Felkai Beáta, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Az előadás diái

A magyar élelmiszeripar helyzete és kihívásai
Éder Tamás, elnök, Felelős Élelmiszer-előállítók Szövetsége
Az előadás diái

A legfelső vállalati vezetés elvárásai a minőségügyi vezetőkkel szemben az élelmiszergazdaságban
Gazsi Zoltán, ügyvezető, Eisberg Hungary Kft.
Az előadás diái

A Nébih elvárásai az élelmiszergazdaság minőségügyi vezetőivel szemben
Dr. Nagy Attila Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági Laboratórium Igazgatóságának igazgatója
Az előadás diái

Az élelmiszeripari minőségügyi vezetők aktuális feladatai az UNIVER Product Zrt. tükrében
Palotás Gábor
, kutatási, fejlesztési és minőségirányítási vezérigazgatóhelyettes, UNIVER Product Zrt.
Az előadás diái

 

Moderátor: Pallóné Dr. Kisérdi Imola, Agrárminisztérium kormány-főtanácsosa,
az EOQ MNB Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakbizottság társelnöke

Az élelmiszeripari minőségügyi vezetők aktuális feladatai a Dreher Sörgyárak Zrt. tükrében
Fonyó Gabriella, minőségbiztosítási vezető, Dreher Sörgyárak Zrt.
Az előadás diái

Az élelmiszeripari minőségügyi vezető aktuális feladatai és digitalizációs törekvések a Master Good Kft. Petneházi üzemében
Lukács Péter, minőségirányítási vezető, Master Good Kft.
Az előadás diái

Étteremhálózatok minőségügyi vezetőinek aktuális feladatai a Progress Étteremhálózat Kft. tükrében
Papp-Vagyon Boglárka, Minőségügyi és Termékfejlesztési Specialista

Az élelmiszerbiztonsági auditok aktuális tapasztalatai az élelmiszergazdaság területén
Dr. Martin Andrea és Dr. Eszesné Tóth Katalin, EOQ MNB Élelmiszerbiztonsági Auditorok
Az előadás diái