A Minőség és Megbízhatóság 2020. 1. számának tartalomjegyzéke
MINŐSÉG AZ ÉLELMISZERGAZDASÁGBAN |
|
| A fenntartható élelmiszerellátás kihívásai (Dr. Molnár Pál) | 3 |
| Felkai Beáta: A hazai élelmiszeripar aktuális helyzete és sajátosságai |
4 |
| Denolf, Janne M., Trienekens, Jacques H., Wognum, P.M., Schütz, Verena, Vorst, Lack G.A.J., Omta S.W.F.: Ellátási láncok információs rendszerének kritikus sikertényezői |
12 |
| Morauszki Kinga, Lajos Attila, Menyhárt József és Pokorádi László: A fuzzy logika alkalmazása a beszállítók értékelésére az ellátási lánc menedzsmentben |
34 |
| Hortobágyi Ibolya és Sinka Magdolna: Integrált irányítási rendszer belső auditja az élelmiszeriparban |
44 |
FENNTARTHATÓSÁG |
|
| Ramanathan, Narayanan: Minőség és a Föld 7 környezeti kihívása |
50 |
| Vandenbrande, Willy: Minőségmenedzsment a fenntartható jövőért |
60 |
| Cianfrani, Charles, Sheps, Isaac és West, „Jack”, John: Fenntartható siker a stabil minőség által |
64 |
MINŐSÉGÜGYI TRENDEK. RENDSZEREK. MÓDSZEREK ÉS MINÓSÉGTECHNIKÁK |
|
| Csiszár Csilla Margit: Fogyasztó, vállalkozó és intézmény a fogyasztóvédelem rendszerében |
69 |
| Anttila, Juhani és Jussila, Kari: A minőség megértése – Az alapvető minőségfogalmak értelmezése |
75 |
| Ködmönné Pethő Henrietta és Csizmadia Tibor: A minőségirányítási alapfogalmak fejlődésének áttekintése az ISO 9000 5.0 tükrében |
90 |
EOQ MNB RENDEZVÉNYEK (A fejezet megtekinthető) |
|
| „XVI. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban” Konferencia (Dr. Molnár Pál) | 101 |
| „Minőség-Innováció 2019″ finalista oklevelek átadása szakbizottsági rendezvényen | 110 |
EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK (A fejezet megtekinthető) |
|
| Új vagy megújított EOQ MNB tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek | 113 |
| A Magyar Minőség folyóirat 2019. évi 12. és 2020. évi 1. számának tartalomjegyzéke | 114 |
| Minőség és Megbízhatóság Megrendelés | B2 |
| Útmutató a Minőség és Megbízhatóság szerzői számára | B3 |
| Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület tanfolyamajánlata 2020. 2., 3. és 4. negyedév | B4 |