A Minőség és Megbízhatóság 2020. 1. számának tartalomjegyzéke

MINŐSÉG AZ ÉLELMISZERGAZDASÁGBAN

A fenntartható élelmiszerellátás kihívásai (Dr. Molnár Pál) 3
Felkai Beáta:
A hazai élelmiszeripar aktuális helyzete és sajátosságai
4
Denolf, Janne M., Trienekens, Jacques H., Wognum, P.M., Schütz, Verena, Vorst, Lack G.A.J., Omta S.W.F.:
Ellátási láncok információs rendszerének kritikus sikertényezői
12
Morauszki Kinga, Lajos Attila, Menyhárt József és Pokorádi László:
A fuzzy logika alkalmazása a beszállítók értékelésére az ellátási lánc menedzsmentben
34
Hortobágyi Ibolya és Sinka Magdolna:
Integrált irányítási rendszer belső auditja az élelmiszeriparban
44

FENNTARTHATÓSÁG

Ramanathan, Narayanan:
Minőség és a Föld 7 környezeti kihívása
50
Vandenbrande, Willy:
Minőségmenedzsment a fenntartható jövőért
60
Cianfrani, Charles, Sheps, Isaac és West, „Jack”, John:
Fenntartható siker a stabil minőség által
64

MINŐSÉGÜGYI TRENDEK. RENDSZEREK. MÓDSZEREK ÉS MINÓSÉGTECHNIKÁK

Csiszár Csilla Margit:
Fogyasztó, vállalkozó és intézmény a fogyasztóvédelem rendszerében
69
Anttila, Juhani és Jussila, Kari:
A minőség megértése – Az alapvető minőségfogalmak értelmezése
75
Ködmönné Pethő Henrietta és Csizmadia Tibor:
A minőségirányítási alapfogalmak fejlődésének áttekintése az ISO 9000 5.0 tükrében
90

EOQ MNB RENDEZVÉNYEK     (A fejezet megtekinthető)

„XVI. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban” Konferencia (Dr. Molnár Pál) 101
„Minőség-Innováció 2019″ finalista oklevelek átadása szakbizottsági rendezvényen 110

EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK   (A fejezet megtekinthető)

Új vagy megújított EOQ MNB tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek 113
A Magyar Minőség folyóirat 2019. évi 12. és 2020. évi 1. számának tartalomjegyzéke 114
Minőség és Megbízhatóság Megrendelés B2
Útmutató a Minőség és Megbízhatóság szerzői számára B3
Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület tanfolyamajánlata 2020. 2., 3. és 4. negyedév B4