Minőség-Innováció 2019 nemzetközi és nemzeti pályázat

A pályázatok beadásának végső határideje: 2019. szeptember 20.

A Finn Államelnök által felügyelt elmúlt évi „Minőség-Innováció 2018” nemzetközi és nemzeti pályázat Magyarország számára ismét sikerrel zárult, melynek eredményeképpen nemzeti szinten 2018-ban 7 pályázat Nemzeti Díjnyertes lett, és melyek közül a későbbiek során 6 pályázat elnyerte a Finn Minőségügyi Szervezet „International Finalist” Elismerő Oklevelét.

Az eddigi nemzeti és nemzetközi díjnyertesek jegyzékét a következő link tartalmazza: https://eoq.hu/alap/inno-dijasok.pdf

A Nemzetközi Díjak átadására 2019. február 27-28-án Pekingben, Kína fővárosában kiállítással és gálavacsorával egybekötött színvonalas konferenciát követően került sor. Azt megelőzően a Nemzeti Díjnyertesek egy sikeres minőségügyi konferencián és kiállításon 2018. november 5-én, Budapesten, a Budapesti Gellért Szállóban ünnepélyes keretek között kapták meg a nemzeti szintű elismerést.

A díjnyertesekről szóló beszámolót a „Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóirat 2018/4 füzete közölte, ami az EOQ MNB Egyesület honlapján is olvasható: https://eoq.hu/mm/mm18-4-inno.pdf (korábbiak: https://eoq.hu/mm/mm17-4-inno.pdf és https://eoq.hu/mm/mm16-6-inno.pdf)

A díjátadásokról készült képek szintén az EOQ MNB Egyesület honlapján tekinthetők meg.

A Finn Minőségügyi Szervezet egy honlapot állított össze a „Minőség-Innováció” nemzetközi pályázatról, amely a következő linken keresztül érhető el: https://www.qualityinnovation.org/partners/

A finn koordinátorral együttműködésben az EOQ MNB Egyesület ebben az évben is meghirdeti a „Minőség-Innováció 2019” pályázatot, melynek ismertetőjét a következő fájlban találja:
https://eoq.hu/2019/inno19ism.pdf

Pályázni a következő kategóriákban lehetséges:

  • Nagyvállalatok
  • Kis- és Középvállalkozások
  • Mikro- és startup vállalkozások
  • Közszféra és non-profit szervezetek
  • Oktatási szférában működő intézmények
  • Egészségügyi szférában működő szervezetek
  • Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk (bármely kategóriában)
  • Potenciális innovációk (bármely kategóriában)

A pályázatok beadásának végső határideje: 2019. szeptember 20.

A nemzeti szintű díjkiosztásra 2019 novemberében, Budapesten kerül sor. A kategóriánkénti első helyezetteket (Nemzeti Díjnyerteseket) az EOQ MNB Egyesület a pályázók közreműködésével a nemzetközi zsűri elé terjeszti. A Nemzetközi Díjak átadására 2020. február 5-6-án az izraeli Tel-Avivban kerül sor.

A magyar nyelvű pályázati űrlapok a következő címről tölthetők le:
https://eoq.hu/2019/inno19min.doc

A Nemzeti Díjnyertesek majd – saját döntésük alapján – részt vehetnek a nemzetközi pályázaton. Ehhez a majd külön megküldésre kerülő angol nyelvű pályázati űrlapot kell kitölteniük és – valamilyen szintű nemzetközi elnyerése esetén – egy, a pályázatot bemutató diasorozatot kell készíteniük, valamint a nemzetközi díjátadó gála keretében tervezett kiállításon való részvételre is fel kell készülniük.

Kérjük, hogy pályázatukat – lehetőség szerint – mielőbb nyújtsák be az info@eoq.hu címre.