„Minőség-Innováció 2020” pályázat

A jelentkezési határidő 2020. szeptember 15.

A finn koordinátorral együttműködésben az EOQ MNB Egyesület ebben az évben is meghirdeti a „Minőség-Innováció 2020” pályázatot, melynek ismertetőjét a következő fájlban találja:
https://eoq.hu/2020/inno20ism.pdf

Pályázni a következő kategóriákban lehetséges:

  • Nagyvállalatok
  • Kis- és Középvállalkozások
  • Mikro- és startup vállalkozások
  • Közszféra és non-profit szervezetek
  • Oktatási szférában működő intézmények
  • Egészségügyi szférában működő szervezetek
  • Körkörös gazdaság és szén-semleges innovációk (bármely kategóriában)
  • Potenciális innovációk (bármely kategóriában)

A Finn Államelnök által felügyelt elmúlt évi „Minőség-Innováció 2019” nemzetközi és nemzeti pályázat Magyarország számára ismét  sikerrel zárult, melynek eredményeképpen nemzeti szinten 2019-ban 4 pályázat Nemzeti Díjnyertes lett, és melyek közül a későbbiek során egy pályázat elnyerte a nemzetközi fődíjat és 3 nemzeti díjas pályázat megkapta a Finn Minőségügyi Szervezet „International Finalist” Elismerő Oklevelét.

Az eddigi nemzeti és nemzetközi díjnyertesek jegyzékét a következő link tartalmazza:
https://eoq.hu/alap/inno-dijasok.pdf

A Nemzetközi Díjak átadására 2020. február 5-én Tel-Avivban kiállítással és gálavacsorával egybekötött színvonalas rendezvény keretében követően került sor. Azt megelőzően a Nemzeti Díjnyertesek egy  sikeres minőségügyi konferencián és kiállításon 2019. október 31-én, Budapesten, a Budapesti Gellért Szállóban ünnepélyes keretek között kapták meg a nemzeti szintű elismerést.

A pályázatról és a díjnyertesekről szóló beszámolókat a „Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóirat közölte, ami az EOQ MNB Egyesület honlapján is olvasható:
https://eoq.hu/mm/mininno.htm

A díjátadásokról készült képek szintén az EOQ MNB Egyesület honlapján tekinthetők meg:
https://eoq.hu/galeria/minoseg-innovacio-2019-kepei/

A Finn Minőségügyi Szervezet egy honlapot állított össze a „Minőség-Innováció” nemzetközi pályázatról, amely a következő linken keresztül érhető el:
https://www.qualityinnovation.org/partners/

A pályázatok beadásának végső határideje: 2019. szeptember 15.
Kérjük, hogy pályázatukat – lehetőség szerint – mielőbb nyújtsák be az info@eoq.hu címre.

Az ez évi nemzeti szintű díjkiosztásra 2020 októberében, Budapesten kerül sor. A kategóriánkénti első helyezetteket (Nemzeti Díjnyerteseket) az EOQ MNB Egyesület a pályázók közreműködésével a nemzetközi zsűri elé terjeszti. A Nemzetközi Díjak átadására 2020. február 4-én Belgrádban kerül sor.

A magyar nyelvű pályázati űrlapok a következő címről tölthetők le:
https://eoq.hu/2020/inno20urlap.doc

A Nemzeti Díjnyertesek majd – saját döntésük alapján – részt vehetnek a nemzetközi pályázaton. Ehhez a majd külön megküldésre kerülő angol nyelvű pályázati űrlapot kell kitölteniük és – valamilyen szintű nemzetközi elnyerése esetén – egy, a pályázatot bemutató diasorozatot kell készíteniük, valamint a nemzetközi díjátadó gála keretében tervezett kiállításon való részvételre is fel kell készülniük.