Karácsonyi és Újévi Üdvözlet

az EOQ MNB minden tagja, oklevelese, támogatója és partnere részére

Nyomtatható formában: http://eoq.hu/2018/kar2018.pdf

Az EOQ MNB Egyesület 2018-ban egy viszonylag „csendes” évet fog maga mögött hagyni, ami azt jelenti, hogy nem volt programjában sem egy jelentős jubileumi, sem egy nagyobb nemzetközi esemény. Ugyanakkor örömmel adhatok már most egy rövid összefoglaló tájékoztatást arról, hogy szinte minden területen kisebb-nagyobb előrelépést tettünk:

  • Tagságunk mind a jogi tagok, mind az egyéni tagok vonatkozásában szerény mértékben bővült. Erről a „Minőség és Megbízhatóság” 2018/4 füzete ad pontos tájékoztatást.
  • Tanfolyamaink száma is emelkedett, annak ellenére, hogy több tanfolyamot – a résztvevők nem elegendő száma miatt – nem tudtunk megtartani, de helyette több más (pl. kihelyezett tanfolyam) megtartására került sor. Kedvezőek a tapasztalatok a társrendezővel megtartott tanfolyamokkal is.
  • A kiadott, illetve megújított EOQ MNB személyi tanúsítványok száma ismét növekedett, melyek ismertsége és elismertsége egyre több területen megmutatkozik.
  • A megtartott nagyobb EOQ MNB rendezvények sikeresek voltak és hozzájárultak a minőségorientált gondolkodás és szervezeti működés fejlődéséhez. Igen népszerűek a „Pódiumbeszélgetések” keretében megtartott térítésmentes rendezvényeink is.
  • Reménykedünk a sikeres magyar részvételben a finn társszervezet által működtetett nemzetközi „Minőség-Innováció’ 2018” pályázaton, amelyre 6 nemzeti díjnyertesünk pályázata már befogadást nyert. A 2019. február végén Pekingben megtartásra kerülő nemzetközi eredményhirdetés elé nagy várakozással tekintünk.
  • A „Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóirat olvasóinak száma folyamatosan emelkedik. Külön örömünkre szolgál, hogy szinte valamennyi országos, megyei és egyetemi könyvtár előfizetőjévé vált. Különösen népszerű, hogy – megrendelés esetén – az aktuális és korábbi füzetek (2006-ig visszamenőleg) online elérhetők.

A minőség iránti elkötelezettség jegyében ebben az évben is minden tisztelt tagunknak, oklevelesünknek, támogatónknak és partnerünknek az EOQ MNB Elnöksége nevében áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, eredményes, boldog Újesztendőt kívánok jó erőben és egészségben családjukkal együtt.
Budapest, 2018. december 14.

Üdvözlettel:

Dr. Molnár Pál
elnök