EOQ MNB – KVALIKON Hat Szigma Zöldöves

minőségügyi szakember képzés,
2018. március 26-27., április 3-4., 9-10., 18.,
EOQ MNB Képzési Központ

Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Időpont: 2018. március 26-27., 2018. április 3-4. és 9-10. és 2018. április 18. (vizsga)
Jelentkezési határidő: 2018. március 16.

Meghívó: http://eoq.hu/2018/mh180326.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: http://eoq.hu/2018/jel180326.doc

Az EOQ MNB és a KVALIKON Kft. kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a vállalkozások és szervezetek működésfejlesztéséért dolgozó szakemberek részére különféle tudást és képességet nyújtó személyi tanúsítás megszerzésének lehetőségét biztosítsa.

A jelentkezéshez minőségügyi tapasztalat és képzettség szükséges. Az ISO 9001:2015-ös szabvány alapos ismerete és az „EOQ MNB Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakember” tanúsítás igazolja, hogy annak birtokosa rendelkezik a Hat Szigma adott szintjéhez rendelt tudással és képességgel.

A 48 órás Hat Szigma Zöldöves képzés a következők szerint jellemezhető:

  • A képzés ideje alatt a résztvevők a következő szoftvereket használják: MINITAB statisztikai szoftvert adatok elemzéséhez és MINITAB Quality Companion szoftvert a projektek menedzseléséhez és a nem statisztikai alapú minőségtechnikák használatához
  • Minden résztvevő saját (hozott) számítógépét (notebook) használja. A számítógépes követelmények megtekinthetők a következő honlapon: http://lkq.hu/szigma/files/pckovete.htm
  • A képzési anyagot a résztvevők részben nyomtatott formában, részben fájlban kapják kézhez. A képzés során mindenki saját számítógépén tudja követni a magyarázatokat és – használva a rendelkezésre bocsátott szoftvereket – begyakorolni a módszereket.

Tematika megtekinthető: http://www.lkq.hu/szigma/files/topics_h.pdf
– A résztvevők a képzésre egy költségcsökkentő projekt-elképzelést és megfelelő számú adatot lehetőleg saját tevékenységi területükről hozzanak magukkal.
– A résztvevők egy önálló záró dolgozattal, valamint egy projekt megoldásának elkezdésével fejezik be a zöldöves képzést. A résztvevők „Részvételi igazolást” kapnak a képzés elvégzéséről, amely felkészítés az „EOQ MNB Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakember” tanúsítvány megszerzéséhez szükséges vizsgára.
– A vizsga időpontja az EOQ MNB által szervezett tanfolyam utolsó napján kerül egyeztetésre a résztvevőkkel.

A tanfolyam előadói:
Lakat Károly (EOQ MNB Minőségügyi Szakértő)
Dr. Németh Balázs (ügyvezető igazgató, KVALIKON Kft.)
Tóth Csaba László (Hat Szigma Feketeöves szakértő)