Minőség-Innováció 2018 pályázat

Beadási határidő: 2018. szeptember 12.,
július 31-ig 10% kedvezmény!

2018. július 31-ig benyújtott és befogadott pályázatok díjtételeit 10% kedvezménnyel számlázzuk ki.

A Finn Államelnök által alapított elmúlt évi “Minőség-Innováció 2017” pályázat Magyarország számára ismét nagy sikerrel zárult, melynek eredményeképpen egy magyarországi vállalkozás Nemzetközi Díjat nyert. Nemzeti szinten 2017-ben 7 pályázat Nemzeti Díjnyertes lett, melyek a későbbiek során elnyerték a Finn Minőségügyi Szervezet “International Finalist” Elismerő Oklevelét.

A Nemzetközi Díjak átadására 2018. február 8-án Bilbaóban, Baszkföld fővárosában kiállítással és gálavacsorával egybekötött színvonalas rendezvényen került sor. Azt megelőzően a Nemzeti Díjnyerteseket egy sikeres minőségügyi konferencián 2017. november 9-én, Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban ünnepélyes keretek között hirdettük ki. A díjnyertesekről szóló beszámolót a “Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóirat 2017/4 füzete közölte, ami az EOQ MNB Egyesület honlapján is olvasható:
http://www.eoq.hu/mm/mm17-4-inno.pdf (korábbi: http://www.eoq.hu/mm/mm16-6-inno.pdf)
A díjátadásról készült képek szintén az EOQ MNB Egyesület honlapján tekinthetők meg:
http://eoq.hu/galeria/innovacio2017-kepei/ (korábbi: http://www.eoq.hu/inno/16kepek/index.html)

A Finn Minőségügyi Szervezet egy honlapot állított össze a “Minőség-Innováció” nemzetközi pályázatról, amely a következő linken keresztül érhető el: https://www.qualityinnovation.org/partners/

A finn koordinátorral együttműködésben az EOQ MNB Egyesület ebben az évben is meghirdeti a “Minőség-Innováció 2018” pályázatot, melynek ismertetőjét a következő fájlban találja:
http://eoq.hu/2018/inno18ism.pdf

Pályázni a következő kategóriákban lehetséges:
• Nagyvállalatok
• Kis- és Középvállalkozások
• Mikro- és startup vállalkozások
• Közszféra és non-profit szervezetek
• Oktatási intézmények
• Egészségügyi és szociális szférában működő szervezetek
• Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk (bármely kategóriában)
• Potenciális innovációk (bármely kategóriában)

A pályázatok beadásának határideje: 2018. szeptember 12.

A nemzeti szintű díjkiosztásra 2018 novemberében, Budapesten egy színvonalas kiállítással egybekötött minőségügyi rendezvényen kerül sor. A kategóriánkénti első helyezetteket (Nemzeti Díjnyerteseket) az EOQ MNB Egyesület a nemzetközi zsűri elé terjeszti. A Nemzetközi Díjak átadására 2018 február 27-28-án Kína fővárosában, Pekingben kerül sor.

A magyar nyelvű pályázati űrlapok a következő címről tölthetők le:
Minőség-Innováció: http://eoq.hu/2018/inno18min.doc

A nemzeti szintű nyerteseknek majd angol nyelvű pályázati űrlapot kell kitölteniük és – valamilyen szintű nemzetközi elismerés esetén – egy, a pályázatot bemutató diasorozatot kell készíteniük, valamint a nemzetközi díjátadó gála keretében tervezett kiállításon való részvételre is fel kell készülniük.