Levezető elnök: Dr. Molnár Pál, egyetemi tanár, elnök, EOQ MNB
Köszöntő és megnyitó
Nagy Endre, vezérigazgató, PICK SZEGED Szalámigyár és Húsüzem Zrt.
A magyar élelmiszeripar fejlesztési stratégiájának irányai
Szilágyi Péter,
közigazgatási főtanácsadó, FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
az előadás diái
Minőség és innováció a Csongrád megyei élelmiszergazdaság terén és a kapcsolódó hazai támogatások
Kispál Ferenc, megyei elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete
az előadás diái
Európai Uniós források elérhetősége a minőség és innováció javítására az élelmiszergazdaságban
Kránitz Lívia, FM Agrárpolitikai Főosztály
az előadás diái
Az élelmiszergazdaság minőségi kérdései a Minőségügyi Világfórum tükrében
Dr. Vajda László, ny. FM főosztályvezető, az EOQ MNB Mezőgazdasági Szakbizottságának elnöke
az előadás diái
A mezőgazdasági termékek és élelmiszerek minőségrendszerei: Az eredetvédelem és a HÍR védjegy jelentősége
Pallóné Dr. Kisérdi Imola, osztályvezető, FM Eredetvédelmi Osztály
az előadás diái
A minőségügy és a rövid ellátási lánc (REL) kapcsolata
Dr. Szabó Zoltán, főtitkár, HANGYA Szövetkezetek Együttműködése
az előadás diái
A minőségorientáció szerepe a szerb élelmiszergazdaság EU felkészülésében
Dr. Vajda László, ny. FM főosztályvezető, az EOQ MNB Mezőgazdasági Szakbizottságának elnöke
az előadás diái
Minőségmenedzsment a szerb élelmiszeripari vállalkozásoknál
Dr. Kovács-Sárkány Hajnalka, minőségügyi szakértő, Horgos, Szerbia
az előadás diái
Mezőgazdasági minőség- és környezetmenedzsment a „TÁJGAZDA” új tanúsítási rendszer által
Dr. Márai Géza, c. egyetemi docens, Szent István Egyetem
az előadás diái
A KMS Védjegy Tanúsító Rendszer bemutatása
Tóth Éva, vezető auditor,
Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT)
az előadás diái
Élelmiszerek élettani funkciói – funkcionális élelmiszerek
Dr. Biró György, ny. egyetemi tanár, SE-ETK
az előadás diái