A Minőség és Megbízhatóság 2007. 5.
Növekvő minőségi követelmények az élelmiszeriparban (Vass Sándor) A teljes cikk megtekinthető!!!!! |
259 |
ÉLELMISZERIPAR |
|
Petró Ottóné dr.: |
260-265 |
Páger Zsolt: |
266-270 |
Szabó S. András: |
271-275 |
John Surak: |
276-280 |
R. Battaglia: |
281-286 |
S. Komemushi és munkatársai: |
287-291 |
MÓDSZEREK, RENDSZEREK |
|
Dr. Balogh Albert: I. rész: az ISO 3534-1:2006 szabvány ismertetése |
294-304 |
BESZÁMOLÓ |
|
Pályázati felhívás a 2008. évi Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elnyerésére |
305-308 |
Győztesek Konferenciája – A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2007. évi nyerteseinek bemutatkozása (Vass Sándor) |
308-311 |
Beszámoló az IAMA Pármai Konferenciájáról (Pallóné dr. Kisérdi Imola) |
311-312 |
Sikeres volt az ISO 9000 Fórum XIV Nemzeti Konferenciája (Sződi Sándor) |
312-313 |
EOQ MNB ROVAT |
|
Beszámoló az EOQ MNB szakbizottsági üléséről |
314 |
Az EOQ MNB új tagjai |
314-316 |
A Magyar Minőség folyóirat 2007. 10. számának tartalomjegyzéke |
316 |
Vissza a Minőség és Megbízhatóság honlapjára