A Minőség és Megbízhatóság 2013. 4.
számában a következő cikkeket olvashatja:

Stratégiai ágazatunk az élelmiszer-gazdaság
(Vass Sándor)
A cikk megtekinthető!!!!!

147

MINŐSÉG AZ ÉLELMISZER- ÉS AGRÁRGAZDASÁGBAN

Gyaraky Zoltán
A magyar élelmiszeripar helyzete és megújulásának lehetőségei

148

Pallóné Dr. Kisérdi Imola
A minőség és innováció szerepe az agrárgazdaság fejlesztésében

156

Berczeli Attila
Újszerű megközelítés a veszteségek csökkentésére az élelmiszeriparban

158

Losó Viktor et al.
Gyorsfagyasztott burgonya-alapú termékek fejlesztése

161

Pulakanam, Venkateswarlu
Felelősség a termékminőségért – húsipari esettanulmány

164

MINŐSÉGÜGYI TRENDEK, RENDSZEREK, MÓDSZEREK ÉS MINŐSÉGTECHNIKÁK

Ligetvári Éva
A minőség megjelenése a projektportfóliómenedzsmentben

176

William A. Stimson
Can a Refined ISO 9004 Better Complement ISO 9001?

182

BESZÁMOLÓK

Az új jelölési rendelet és a gyártmánylapok gyakorlati alkalmazása (Pallóné Dr. Kisérdi Imola – Várkonyi Gábor)

187

A Svéd-Magyar Innovációs Napok harmadik rendezvénye Budapesten (Várkonyi Gábor)

193

EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK
A teljes fejezet megtekinthető!!!!!

Közhasznúsági jelentés az EOQ MNB 2012. évi tevékenységéről

196

Európai Minőségügyi Kongresszus Tallinnban

200

Az EOQ MNB jogi tagjainak bemutatkozása: Parola Kft.

201

Az EOQ MNB új tagjai

202

Új vagy meghosszabbított érvényű EOQ MNB tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek

203

A Magyar Minőség folyóirat 2013. évi 06. és 07. számának tartalomjegyzéke

204

EOQ MNB Jogi tag belépési nyilatkozata

B2

Útmutató a Minőség és Megbízhatóság szerzői számára

B3

Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság tanfolyamajánlata 2013. II. félév

B4

Vissza a Minőség és Megbízhatóság honlapjára