EOQ MNB Zöldöves Statisztikus képzés

2020. szeptember 21, 28-29., EOQ MNB Képzési Központ

Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Időpontok: 2020. szeptember 21. (hétfő) és 28-29. (hétfő-kedd)
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 11.

Meghívó: https://eoq.hu/2020/mh200921.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2020/jel200921.doc

Az EOQ MNB ajánlatosnak tartja, hogy a minőségügyi szakemberek tudását a gyakorlat számára fontos matematikai-statisztikai módszereket ismertető Zöldöves Statisztikus képzéssel bővítse. A tanfolyam célja, hogy a matematikai-statisztikai módszerek használatát – az adatok értékeléséhez és a döntések előkészítéséhez – a mindennapi munka részévé tegye.

A képzésre a MINITAB statisztikai szoftver felhasználásával kerül sor. A cél kettős: egyrészt a matematikai-statisztika elméletének oktatása, másrészt a számítógép és a szoftver alkalmazásának begyakorlása (tréning). A tanfolyam elősegíti a Hat Szigma költségcsökkentő programok megvalósítását, valamint a matematikai-statisztikai módszerek beintegrálódását a minőségirányítási rendszerek működtetésébe.

A tanfolyam végén a résztvevők „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről, de lehetőségük nyílik – egy önálló adatelemzést tartalmazó záró dolgozat alapján – az „EOQ MNB Zöldöves Statisztikus” tanúsítvány megszerzésére is. A képzés tartalmazza azt a matematikai-statisztikai tudásanyagot, melyre egy Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakembernek szüksége van.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ MNB Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója), akik ezen a területen többéves szakmai gyakorlattal és oktatási tapasztalattal rendelkezik.

A háromnapos Zöldöves Statisztikus képzés részvételi díja: 120 000,- Ft + ÁFA