EOQ MNB Mintavételes Minőségellenőrzés képzés

Online, 2021. április 29-30.

Helyszín: Online
Időpontok: 2021. április 29-30. (csütörtök-péntek)
Jelentkezési határidő: 2021. április 21.

Meghívó: https://eoq.hu/2021/mh210429.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel210429.doc

A minőségirányítással foglalkozó szakemberek egyik alapvető eszköze a mintavételes ellenőrzés, melynek nyilvánvaló előnye, hogy a mindendarabos vizsgálat helyett – bizonyos előre meghatározott kockázatvállalással – néhány mintadarab vizsgálata révén következtetni lehet a tétel/folyamat minőségére. Elsősorban az idegenárú- és végellenőrzésnél használják, de segítséget nyújt a gyártásközi ellenőrzés során a folyamat paramétereinek értékeléséhez is.

A képzés a minősítéses és méréses mintavételes ellenőrzés elméleti alapjainak ismertetését követően foglalkozik a vonatkozó speciális szabványok ismertetésével és használatuk begyakorlásával.

A képzés elvégzését követően a résztvevők képesek lesznek mintavételi tervek kidolgozására vagy szabvány szerinti kiválasztására, mintavételi tervek összehasonlítására, valamint a mintavételes ellenőrzések elvégzése után az adatok értékelésére és a döntések meghozatalára.
A képzésre elsősorban a hagyományos minőségellenőrzéssel foglalkozó szakembereket – mérnököket, technológusokat és technikusokat – várunk, akik a tömeggyártás területén tevékenykednek, de a módszerek más, pl. az adminisztratív területeken dolgozó munkavállalókat is érdekelhetik.
A képzés elvégzéséhez középfokú végzettség elegendő. A képzés végén a résztvevők vizsgát nem tesznek, de „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója).

A kétnapos EOQ MNB Mintavételes Minőségellenőrzés képzés díja: 94 000,- Ft + ÁFA