EOQ MNB Mintavételes Minőségellenőrzés képzés

2021. november 22-23.

Helyszín: később kerül meghatározásra
Időpont: 2021. november 22-23. (hétfő-kedd)
Jelentkezési határidő: 2021. október 14.
Megjegyzés: A jelenléti képzés legalább 5 részvevő esetén kerül megtartásra.

Meghívó: https://eoq.hu/2021/mh211122.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel211122.doc

A minőségirányítással foglalkozó szakemberek egyik alapvető eszköze a mintavételes ellenőrzés, melynek nyilvánvaló előnye, hogy a mindendarabos vizsgálat helyett – bizonyos előre meghatározott kockázatvállalással – néhány mintadarab vizsgálata révén következtetni lehet a tétel/folyamat minőségére. Elsősorban az idegenárú- és végellenőrzésnél használják, de segítséget nyújt a gyártásközi ellenőrzés során a folyamat paramétereinek értékeléséhez is.

A képzés elvégzését követően a résztvevők képesek lesznek mintavételi tervek kidolgozására vagy szabvány szerinti kiválasztására, mintavételi tervek összehasonlítására, valamint a mintavételes ellenőrzések elvégzése után az adatok értékelésére és a döntések meghozatalára.

A képzésre elsősorban a hagyományos minőségellenőrzéssel foglalkozó szakembereket – mérnököket, technológusokat és technikusokat – várunk, akik a tömeggyártás területén tevékenykednek, de a módszerek más, pl. az adminisztratív területeken dolgozó munkavállalókat is érdekelhetik.

A képzés elvégzéséhez középfokú végzettség elegendő. A képzés végén a résztvevők vizsgát nem tesznek, de „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt.).

Felnőttképző nyilvántartásba vételi számunk: B/2020/005296