EOQ MNB Kísérlettervezés képzés

Online vagy Budapest, 2021. május 19. és május 27-28.

Helyszín: Online vagy EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Időpontok: 2021. május 19. (szerda) és május 27-28. (csütörtök és péntek)
Jelentkezési határidő: 2020. november 25.

Meghívó: https://eoq.hu/2021/mh210519.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel210519.doc

Az EOQ MNB Kísérlettervezés képzése jól illeszkedik a már eddig is meghirdetett Zöld- és Feketeöves Statisztikus tanfolyamok sorába, melyek mind a minőséggel foglalkozó hazai szakemberek statisztikai ismereteinek továbbfejlesztését szolgálják.

Kísérlettervezés segítségével gazdaságosan megállapítható, hogy a folyamatot vagy terméket befolyásoló fontos faktorokat milyen szintre kell állítani, hogy az eredmény a legkisebb ingadozást produkálja a kívánt optimális kimenet szintjén.

A képzés a kísérlettervezéshez szükséges fejlett technikák (hipotézis vizsgálat, variancia-analízis, regresszió) megemlítése után rátér a faktoros kísérleti tervek tárgyalására és az eredmények elemzésére (teljes- és részfaktor tervek, blokk-képzés, tervek kiválasztása, és átalakítása, numerikus és grafikus elemzések, optimalizálás stb.).

A képzés segítséget nyújt a Lean és Hat Szigma minőségfejlesztő programokban résztvevők számára, de hasznos lehet a munka és az élet más területein is, ahol az ingadozásokat figyelembe kell venni a döntések meghozatalához.
A képzés elvégzéséhez középiskolai végzettség elegendő. A tanfolyam végén a résztvevők vizsgát nem tesznek, de „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója).

A háromnapos EOQ MNB Kísérlettervezés képzés díja: 120 000,- Ft + ÁFA