EOQ MNB Kísérlettervezés képzés

Online vagy jelenléti , 2021. december 13., 20-21.

Helyszín: Online vagy EOQ MNB Képzési Központ Budapest
Időpontok: 2021. december 13. és december 20-21.
Jelentkezési határidő: 2021. december 3.

Meghívó: https://eoq.hu/2021/mh211213.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel211213.doc

Az EOQ MNB Kísérlettervezés képzése jól illeszkedik a már eddig is meghirdetett matematikai statisztikai tanfolyamok sorába, melyek mind a minőséggel foglalkozó hazai szakemberek statisztikai ismereteinek továbbfejlesztését szolgálják.

Kísérlettervezés segítségével gazdaságosan megállapítható, hogy a folyamatot vagy terméket befolyásoló fontos faktorokat milyen szintre kell állítani, hogy az eredmény a legkisebb ingadozást produkálja a kívánt optimális kimenet szintjén.
A képzés a kísérlettervezéshez szükséges fejlett technikák (hipotézis vizsgálat, variancia-analízis, regresszió) megemlítése után rátér a faktoros kísérleti tervek tárgyalására és az eredmények elemzésére (teljes- és részfaktor tervek, blokk-képzés, tervek kiválasztása, és átalakítása, numerikus és grafikus elemzések, optimalizálás stb.).

A képzés segítséget nyújt a Lean és Hat Szigma minőségfejlesztő programokban résztvevők számára, de hasznos lehet a munka és az élet más területein is, ahol az ingadozásokat figyelembe kell venni a döntések meghozatalához.

A tanfolyam végén a résztvevők vizsgát nem tesznek, de „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ MNB Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt.).