EOQ MNB – KVALIKON Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakember képzés

május 19-20., május 26-27., június 10-11., Budapest
Helyszín: később kerül meghatározásra
Időpont: 2020. május 19-20., május 26-27., június 10-11.
Vizsga: később kerül meghatározásra
Jelentkezési határidő: 2020. május 14.

Meghívó: https://eoq.hu/2020/mh200519.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezés: https://eoq.hu/2020/jel200519.doc

Az EOQ MNB és a KVALIKON Kft. kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a vállalkozások és szervezetek működésfejlesztése terén tevékenykedő szakemberek részére különféle tudást és képességet nyújtó személyi tanúsítás megszerzésének lehetőségét biztosítsa.

A jelentkezéshez minőségügyi tapasztalat és képzettség szükséges. Az „EOQ MNB Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakember” tanúsítás igazolja, hogy annak tulajdonosa rendelkezik a Hat Szigma adott szintjéhez rendelt tudással és képességgel.

A képzés célja:
A tréning résztvevői megismerik a TQM-ben, mint menedzsmentrendszerben rejlő lehetőségeket. A tréning résztvevői gyakorlati jártasságra tesznek szert a 6 Sigma módszertan alkalmazásában, és képesek lesznek önállóan 6 Sigma projekteket vezetni a vállalatuknál. Konkrét példákat, esettanulmányokat ismernek meg a 6 Sigma alkalmazására, amerikai és magyar vállalatoktól. A résztvevők a tréning során, egy egyéni, 6 Sigma pilot projektet hajtanak végre, amely eredményeit a végén, vizsga keretében prezentálnak a többieknek. A tréninget sikeresen elvégzők Six Sigma zöldöves menedzser oklevelet kapnak.

A 6 napos Hat Szigma Zöldöves Minőségügyi Szakember képzés és vizsga költsége: 315.000,- Ft + ÁFA