EOQ MNB Feketeöves Statisztikus online képzés

Online, 2021. március 24. és 29-30.

Helyszín: Online
Időpontok: 2021. március 24. (szerda) és 29-30. (hétfő és kedd)
Jelentkezési határidő: 2021. március 16.

Meghívó: http://eoq.hu/2021/mh210324.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel210324.doc

Az EOQ MNB segítséget nyújt azoknak a minőségügyi szakembereknek, akik a működésfejlesztést a folyamatok hatékonyságának növelésében látják. E képzés a Hat Szigma és Lean programokat tervező vagy a programokban résztvevők számára hasznos, de a tanfolyamon nyújtott ismeretek bármely területen – ahol a véletlen által befolyásolt adatokat gyűjtenek és elemeznek – felhasználhatóak a döntéshozatal alátámasztására.

A tanfolyam során az elméleti oktatás szorosan kapcsolódik a gyakorlathoz. A tanfolyamon mindenki saját (hozott) számítógépén a Minitab statisztikai szoftvert használja, amely nemcsak útmutatást ad a statisztikai eszköz kiválasztásához, de sok esetben segít az adatgyűjtésben, elvégzi az elemzést, sőt még az értékelést és a következtetéseket is szolgáltatja. Az oktatáshoz szükséges szoftvert a képzés idejére a résztvevők megkapják.

A tanfolyamon résztvevők EOQ MNB igazolást kapnak a tanfolyam elvégzéséről. Akik a csatolt Jelentkezési lapon kérik az „EOQ MNB Feketeöves Statisztikus” tanúsítványt, egy sikeres önálló záró dolgozattal (melyet konzultáció segít) azt egyszerűen megszerezhetik.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója), aki ezen a területen többéves szakmai gyakorlattal és oktatási tapasztalattal rendelkezik.

A háromnapos Feketeöves Statisztikus képzés részvételi díja: 120 000,- Ft + ÁFA