Hat Szigma Zöldöves Minőségügyi Szakember képzés

online, 2021. április 13-14., 20-21. és május 4-5.

EOQ MNB – KvalikoN Hat Szigma Zöldöves Minőségügyi Szakember képzés

Az EOQ MNB és a KvalikoN Kft. kiemelten fontos feladatának tartja, hogy a vállalkozások és szervezetek működésfejlesztése terén tevékenykedő szakemberek részére különféle tudást és képességet nyújtó személyi tanúsítás megszerzésének lehetőségét biztosítson.

A jelentkezéshez minőségügyi tapasztalat és képzettség szükséges. Az „EOQ MNB Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakember” tanúsítás igazolja, hogy annak tulajdonosa rendelkezik a Hat Szigma adott szintjéhez rendelt tudással és képességgel.

A képzés célja:

A tréning résztvevői megismerik a TQM-ben, mint menedzsmentrendszerben rejlő lehetőségeket. A tréning résztvevői gyakorlati jártasságra tesznek szert a 6 Sigma módszertan alkalmazásában, és képesek lesznek önállóan 6 Sigma projekteket vezetni a vállalatuknál. Konkrét példákat, esettanulmányokat ismernek meg a 6 Sigma alkalmazására, amerikai és magyar vállalatoktól. A résztvevők a tréning során, egy egyéni, 6 Sigma pilot projektet hajtanak végre, amely eredményeit a végén, vizsga keretében prezentálnak a többieknek. A tréninget sikeresen elvégzők Six Sigma zöldöves menedzser oklevelet kapnak.

Helyszín: online
Időpont: 2021. április 13-14., 20-21. és május 4-5., Vizsga: később kerül meghatározásra
Jelentkezési határidő: 2021. április 7.

Meghívó: https://eoq.hu/2021/mh210413.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: https://eoq.hu/2021/jel210413.doc

A 6 napos Hat Szigma Zöldöves Minőségügyi Szakember képzés és vizsga költsége: 320.000,- Ft + ÁFA