Az EOQ MNB Hagyományos Élelmiszer munkacsoportjának rendezvénye:

“Helyi élelmiszer termékek integrálása
a turisztikai szolgáltatásokba”

Időpont: 2012. április 17. (kedd 13:30 – 17:00 óra)

Helyszín: Agrárgazdasági Kutató Intézet
Budapest, IX. Zsil. u. 3-5. földszinti tárgyalóterem

14.00

Megnyitó
Pallóné Dr. Kisérdi Imola PhD
.
az EOQ MNB ügyvezető igazgatója, a Hagyományos Élelmiszer munkacsoport vezetője prezentáció

14.15

Élelmiszerörökség turisztikai hasznosítása Ausztriában
Dr. Juhász Anikó PhD.

az Agrárgazdasági Kutató Intézet osztályvezetője, a Hagyományos Élelmiszer munkacsoport titkára prezentáció

14.40

Turisztikai kínálat a helyi termékek bázisán (Dél-dunántúl)
Hegyi Zsuzsanna
a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI - Regionális Marketing igazgatója prezentáció

15.10

Országos Vidéki - Falusi Turisztikai Portál kialakítása
Szalay-Zala Andrea

a FATOSZ titkára prezentáció

15.40

Kerekasztal beszélgetés az előadásokhoz kapcsolódóan
Moderátor: Juhász Anikó

17.00

Zárszó