Termelői Közösségek Napja

2019. december 6. (péntek), Agrárminisztérium

Az Agrárminisztérium szervezésében idén is megrendezésre kerül a Termelői Közösségek Napja, a hagyományos terméket előállító közösségek ünnepe.

A konferencia programjára tűzött szakmai előadásokkal célunk a hagyományos termékeket előállító közösségek tevékenységének szakmai támogatása, együttműködésük és tapasztalatcseréjük elősegítése.

Időpont: 2019. december 6. (péntek) 10:00 – 13:00 óráig
Helyszín: Agrárminisztérium, Kupola terem, 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9.

A rendezvényen ünnepélyes keretek között kerül sor az agrárminiszter által adományozott „Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért” elismerés átadására a példaértékű tevékenységet folytató közösségek számára, majd a Hagyományok-Ízek-Régiók Program keretében a HÍR védjegy használati jogára sikerrel pályázók részére az elismerő díjak és oklevelek átadására.
A rendezvényen az elmúlt időszakban az Európai Unióban bejegyzett hagyományos különleges termék elnevezésért járó agrárminiszteri emléklap, valamint a legtöbbet koccintott borvidéki településeknek járó díjak és oklevelek is átadásra kerülnek.

Szeretném felhívni a meghívottak figyelmét, hogy konferenciára való belépés ingyenes, de online regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken elérhető regisztrációs lap kitöltésével tehet meg. Regisztrációs határidő: 2019. december 4.

Regisztráció: https://forms.gle/iDF8XU2x5jQwNeQ37

Részletes program: http://eoq.hu/2019/termeloinap.pdf

A Termelői Közösségi Napja rendezvényünkre tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket!

Üdvözlettel,

Pallóné Dr. Kisérdi Imola
osztályvezető, a HÍR BB elnöke
Agrárminisztérium, Földrajzi Árujelzők Osztálya
EOQ MNB Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakbizottság
szakbizottsági társelnök