Voicebot Ökoszisztéma & Kihívásai

Online, Informatika.Neked előadássorozat, 2021. november 25. 17:00 – 18:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az EOQ MNB Informatikai Szakbizottsága, a Neumann János Egyetem Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, az (ISC)2 Hungary Chapter, és az ISACA Magyar Fejezete közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására:

Voicebot Ökoszisztéma & Kihívásai

Előadó: Bodnár Péter, Tata Consultancy Services
Időpont: 2021. november 25. 17:00 – 18:00
Helyszín: Online MS TEAMS felületen: https://cutt.ly/wTbzpTO

Az előadás tartalmából:

Az IoT ökoszisztémája hatalmasat növekedett az elmúlt 5 évben, amely megteremtette a „kapcsolódott” otthonok adta lehetőségeket. Ennek az egyik fő alkotóeleme lett a hangalapú vezérlés és mögöttes intelligencia kihasználására készített Amazon Alexa termékpaletta. Az előadás során megismerkedünk a különböző hardverekkel, Alexaval, a személyi asszisztens voicebot-szolgáltatással, és az általa használt „képességekkel” (skills) és elkészítünk egy egyszerű demóalkalmazást is.

Az előadóról:

Bodnár Péter műszaki informatikus, szenior delivery menedzser. Az elmúlt 15+ év alatt, több országban 20+ féle IT projekben vett részt, 30 különböző nemzetiségű ügyféllel dolgozott együtt. Ügyfelei többségének a legnagyobb problémát a megfelelő, modern technológiai környezet kialakítása jelentette, amivel a szolgáltatásuk magasabb szintre tudott jutni. Egyik ilyen új generációs megoldás a hangalapú intelligencia megjelenése és elterjedése a piacon, melyről bővebben az előadás során fog beszélni Péter.

Miden érdeklődőt szeretettel várunk!

Johanyák Zs. Csaba Dr., Prof.
Társelnök, EOQ MNB Informatikai Szakbizottság
Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar