Microsoft 365 – Biztonság és törvényi megfelelőség

Kecskemét, Informatika.Neked sorozat, 2022. október 20. 14:00-15:30
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az EOQ MNB Informatikai Szakbizottsága, a Neumann János Egyetem Informatika Tanszéke, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Számítástechnikai Szakosztálya, az (ISC)2 Hungary Chapter, és az ISACA Magyar Fejezete közös rendezvényére, az Informatika.Neked előadássorozat következő előadására:

Microsoft 365 – Biztonság és törvényi megfelelőség

Előadó: Kozák János, címzetes egyetemi docens

Időpont: 2022. október 20. 14:00-15:30

Helyszín: Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar, 4/315

Az előadás tartalmából:
Az előadás keretében áttekintjük, hogy milyen lehetőségeket biztosít a Microsoft 365 a biztonsági követelményeknek és adatvédelmi törvényi elvárásoknak történő megfelelés biztosítása érdekében.

Főbb témakörök:

• Data retention policy
• Data governance
• Security and compliance
• Microsoft Defender
• MFA (Mulitfactor authentication)
• SSPR (Self- Service Password reset)
• Conditional Access
• PowerShell for Microsoft 365

Az előadóról:
Kozák János a Crayon Magyarország Kft-nél dolgozik, mint “Delivery Lead”. Fő szakterületei a Microsoft 365, Azure, valamint a köré épülő technológiák. Munkája során nagyon meghatározó az üzleti és csoportmunka folyamatok kialakítása, újragondolása és fejlesztése, valamint az ezek köré épülő termékek képességeinek bemutatása főként Microsoft 365, SharePoint és Power Platform alapokon. 2022-ben a Microsoft immár hatodik alkalommal jutalmazta meg az MVP (Most Valuable Professional) címmel. Ez a Microsoft legnagyobb szakmai kitüntetése, és azokat szakembereket jutalmazzák ezzel a címmel, akik nem csak elmélyednek egy-egy témában, hanem különböző előadások, projektek, szakmai publikációk
során meg is ismertetik azt a szélesebb publikummal. 2021-ben a Neumann János Egyetem címzetes egyetemi docensi címet adományozott számára szakmai és oktatási tevékenységének elismeréseként.

Johanyák Zsolt Csaba, PhD
Társelnök, EOQ MNB Informatikai Szakbizottság
professzor, dékánhelyettes Neumann János Egyetem
GAMF Műszaki és Számítástechnikai Kar
Izsáki út 10., H-6000 Kecskemét, Hungary