XVI. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2019 konferencia

2019. október 15. (kedd), Szeged, Jelentkezési határidő: 2019. október 8.
Helyszín: Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Időpont: 2019. október 15. (kedd) 10.00 – 16.00, Regisztráció: 9.15-től
Jelentkezési határidő: 2019. október 8.

Meghívó: https://eoq.hu/2019/mh191015.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!
Jelentkezés: https://eoq.hu/2019/jel191015.htm

2019-ben – a PICK Szeged 150 éves jubileuma jegyében – tartjuk meg az élelmiszer-minőségmenedzsment tárgyú XVI. konferenciát Szegeden, a fent megadott időpontban.
A rendezvényen megtartott előadások rendelkezésünkre bocsátott diái a résztvevők részére megküldött linken keresztül lesznek elérhetők.

Program:

Levezető elnök: Dr. Molnár Pál egyetemi tanár, az EOQ MNB Egyesület elnöke

10.00 Köszöntő és megnyitó
Dr. Sutka László, a PICK SZEGED Zrt. vezérigazgatója

10.10 A Bonafarm Csoport minőségbiztosítási rendszere
Krzyzewsky Nóra, a Bonafarm Zrt. minőségirányítási és kutatásfejlesztési igazgatója

10.30 Élelmiszeripari sajátosságok aktualitása
Dr. Felkai Beáta, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának vezetője

10.50 Földrajzi árujelzők – minőség – versenyképesség
Pallóné Dr. Kisérdi Imola, az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztály Földrajzi Árujelzők Osztályának osztályvezetője

11.10 Az élelmiszerbiztonsági riasztási rendszer (RASFF) bemutatása
Bors Edina, a NÉBIH Élelmiszerbiztonsági Eseménykezelési Osztályának élelmiszerbiztonsági felügyelője

11.30 Kávészünet

12.00 Aktuális nemzetközi és hazai kihívások az élelmiszeripar előtt
Szöllősi Réka, ügyvezető igazgató, Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége

12.20 Élelmiszer ellátási láncok átláthatósága – Globális szabványok szerepe az élelmiszer nyomon követésben
Magyarné Dr. Horváth Kinga, élelmiszeripari szakértő, GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

12.40 Védjegy-használat az élelmiszerágazatban
Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese

13.00 Élelmiszerbiztonsági menedzserképzés a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára

13.20 Kávészünet

13.50 Nem chat-lünk, nem bot-lunk. ROBOT-olunk!
Kommunikációs chatbot az Eisberg üzemben
Gazsi Zoltán, az EISBERG Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

14.10 Élelmiszeripari csomagolóanyagok vizsgálata és hulladékainak környezetre gyakorolt hatása
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója

14.30 Integrált irányítási rendszerek belső auditja az élelmiszeriparban
Hortobágyi Ibolya, EOQ MNB Minőségügyi Rendszermendzser

14.45 Innováció az élelmiszerjelölési és termékinformációs rendszerben
Becskeházi-Tar Judit, Mentes Szemmel Kooperatív Labor Startup alapító, EOQ MNB Egészségügyi Rendszermenedzser

15.00 Zárszó

15.10 Ebéd

A konferenciát az Agrárminisztérium és a PICK SZEGED Zrt. támogatja.

Jelentkezési határidő: 2019. október 8.
Részvételi díj: 12 000,- Ft + ÁFA  (ugyanazon cég kettőnél több munkatársa részére: 10 000,- Ft + ÁFA)

A részvételi díj ellenében a résztvevők on-line hozzáférést az előadási anyagokhoz, valamint 3 fogásos halászleves ebédet, kávét, pogácsát és üdítőt/szódát kapnak.