A Minőség és Megbízhatóság 2014. 3.
számában a következő cikkeket olvashatja:
A teljes szám szabadon megtekinthető, letölthető!!!
Hungarikumok és a minőség (Dr. Molnár Pál) |
125 |
HUNGARIKUMOK |
|
Gyaraky Zoltán: |
128 |
“A Hungarikumok és a minőségi követelmények” konferencia és kiállítás (Dr. Molnár Pál) |
133 |
Hungarikumok: Pálinka (136); Csabai kolbász (137); Tokaji aszú (138); Hízott libából előállított termékek (139); Gyulai kolbász (140); Szikvíz (141); Kalocsai fűszerpaprika őrlemény (142); Pick téliszalámi (143); Herz Classic téliszalámi (144); Béres csepp (145); KÜRT adatmentés (146); Zsolnay porcelán és kerámia (147); Matyó népművészet (148); Herendi porcelán (149); Magyar operett (150); Halasi csipke (151); Kalocsai népművészet (152); 100 Tagú Cigányzenekar (153)Magyar Értéktár: Badacsonyi kéknyelű (154); Magyar szürkemarha hús (155); Szőregi rózsatő (156); Szegedi fűszerpaprika őrlemény (157); A molnárkalács borsodnádasdi hagyománya (158); Fröccs (159) |
136 |
Pallóné Dr. Kisérdi Imola és Tar Tamás: A Hungarikum pályázatok eredményei és tapasztalatai |
160 |
Kovács S. Hajnalka, Kovács Vilmos és Dr. Győri Zoltán: A szerbiai és vajdasági védjegyek, valamint a Hungarikum védjegy megítélése |
165 |
MINŐSÉGÜGYI TRENDEK, RENDSZEREK, MÓDSZEREK ÉS MINŐSÉGTECHNIKÁK |
|
Dr. Eszesné Tóth Katalin és Dr. Martin Andrea: Kereskedelmi láncok auditálási tapasztalatai élelmiszer-beszállító partnereinél |
171 |
Russell, J. P.: A felülvizsgálók ellenőrzése |
176 |
D. H. Hampton: ISO 9001 Revision Focuses on Reducing Risk and Applying the Process Approach |
179 |
BESZÁMOLÓK |
|
Beszámoló a “Ki viszi át a Szakmát a túlsó partra?” szakbizottsági rendezvényről (Várkonyi Gábor) |
184 |
Vegyipari innováció – Fejlesztések és megoldások a fenntartható jövőért (Dr. Molnár Pál) |
184 |
Beszámoló a Környezetvédelmi Szakbizottság bemutatkozó rendezvényéről (Varga Béla) |
185 |
Beszámoló “A (menedzsment) innováció akadályai” témájú szakbizottsági rendezvényről (Várkonyi Gábor) |
186 |
EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK |
|
Az EOQ MNB 2014. évi Közgyűlése |
187 |
Az EOQ MNB jogi tagjainak bemutatkozása: QM System |
190 |
“Minőség-Innováció 2014” pályázat ismertető |
191 |
Útmutató a Minőség és Megbízhatóság szerzői számára |
B2 |
Minőség és Megbízhatóság Megrendelés |
B3 |
Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság tanfolyamajánlata 2014. II. félév |
B4 |