A Minőség és Megbízhatóság 2006. 4.
számában a következő cikkeket olvashatja:

A horizont szélesítése
(Vass Sándor)
A teljes cikk megtekinthető!!!!!

195

MEZŐGAZDASÁG, ÉLELMISZERIPAR

Győri Zoltán, Mitlasovszky Imre, Kerekes Béla, Sólyom János, Németh Zsuzsanna:
Farmtól az asztalig – a takarmánynövények termesztésére és nyomonkövethetőségére kialakítandó minőségbiztosítás

196

Sipos Gáborné:
Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek szabványai: az ISO 22000-es szabványcsalád
A teljes cikk megtekinthető!!!!!

206

Dr. Szabó Imre László, Lukács Gábor, Dr. Veress Gábor:
A jogszabályok és az ajánlások dzsungelében, avagy milyen a jó élelmiszer-ipari minőségmenedzsment rendszer?

210

Kétszeri Dávid:
A GS1 (EAN.UCC) rendszer szabványai az élelmiszerek nyomon követésének szolgálatában

214

Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj (Ősz Csabáné)

220

KÜLFÖLDI AKTUALITÁSOK

Dr. Lennart Sandholm:
Mi a szerepe a minőségügyi rendszermenedzsernek?
(fordította: Dr. Balogh Albert)

226

Dorothy Bowers:
Szabvány a társadalmi felelősségről
(fordította: Várkonyi Gábor)

232

Gary L. Johnson:
New Standard Guides Internal and Supplier Audits
(Quality Progress, March 2006)

236

BESZÁMOLÓ

Megalakult a Nemzeti Regionális Minőség Klub (Sződi Sándor)

242

Kirakatban a rendőrség (Sződi Sándor)

243

Debrecenben ülésezett a Nemzeti Minőség Klub (Sződi Sándor)

244

Közhasznúsági jelentés az ISO 9000 Fórum 2005. évi tevékenységéről

245

EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK
A teljes fejezet megtekinthető!!!!!

Az EOQ MNB 2006. évi Közgyűlése (Várkonyi Gábor, Vass Sándor)

247

Közhasznúsági jelentés az EOQ MNB 2005. évi tevékenységéről

251

Magyar Minőség szakfolyóirat 2006. 7. és 8–9. számainak tartalomjegyzéke

205

Vissza a Minőség és Megbízhatóság honlapjára