EOQ MNB Zöldöves Statisztikus tanfolyam

Időpontok: 2017. szeptember 29. és október 5-6.,
Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15.

Meghívó: http://eoq.hu/akt17/mh170929.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Az EOQ MNB ajánlatosnak tartja, hogy a minőségügyi szakemberek tudását a gyakorlat számára fontos matematikai-statisztikai módszereket ismertető Zöldöves Statisztikus képzéssel bővítse. A tanfolyam célja, hogy a matematikai-statisztikai módszerek használatát – az adatok értékeléséhez és a döntések előkészítéséhez – a mindennapi munka részévé tegye.
A képzésre a MINITAB statisztikai szoftver felhasználásával kerül sor. A cél kettős: egyrészt a matematikai-statisztika elméletének oktatása, másrészt a számítógép és a szoftver alkalmazásának begyakorlása (tréning). A tanfolyam elősegíti a Hat Szigma költségcsökkentő programok megvalósítását, valamint a matematikai-statisztikai módszerek beintegrálódását a minőségirányítási rendszerek működtetésébe.

A tanfolyam végén a résztvevők igazolást kapnak a képzés elvégzéséről, de lehetőségük nyílik – egy önálló adatelemzést tartalmazó záró dolgozat alapján – az „EOQ MNB Zöldöves Statisztikus” tanúsítvány megszerzésére is. A képzés tartalmazza azt a matematikai-statisztikai tudásanyagot, melyre egy Hat Szigma Zöldöves minőségügyi szakembernek szüksége van.

A képzés során a résztvevők saját számítógépeiket használják (rendszerkövetelmény megtekinthető: www.lkq.hu/szigma/files/pckovete.htm); a szükséges szoftvert a képzés idejére megkapják.

A háromnapos Zöldöves Statisztikus képzés részvételi díja: 120.000,- Ft + ÁFA

Mellékletek:

• Jelentkezési lap az „EOQ MNB Zöldöves Statisztikus” képzésre
• Regisztrációs lap az „EOQ MNB Zöldöves Statisztikus” szakember tanúsításhoz/regisztráláshoz
• Nyilatkozat
• Szakmai Magatartási Szabályzat: http://eoq.hu/mszab.pdf
• Egyéni Belépési Nyilatkozat: http://eoq.hu/belep-e.doc

Jelentkezési lapok: http://eoq.hu/akt17/jel170929.doc