EOQ MNB Szintentartó tanfolyam

Időpont: 2017. június 12-13. (hétfő-kedd)

Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ

Jelentkezési határidő: 2017. június 1.

Meghívó: http://eoq.hu/akt17/mh170612.pdf

A lejárt EOQ MNB tanúsítványok megújítása az EOQ MNB Szakember-tanúsítási Bizottságának vonatkozó határozata szerint egy 2 napos szintentartó tanfolyam elvégzésével lehetséges. A szintentartó tanfolyamot azoknak az EOQ MNB tanúsítvánnyal rendelkező szakembereknek ajánljuk, akik a Jelentkezési lapon felsorolt tanúsítványok valamelyikével rendelkeznek, és lejárt vagy lejáró tanúsítványukat meg kívánják hosszabbítani.

A jelentkezési lapon felsorolt EOQ MNB tanúsítvány(ok) megújításának általános feltételei:

• A szintentartó tanfolyam elvégzése (10 kreditpont), amelynek keretén belül egy 10-15 perces előadást kell tartani a tanúsítvánnyal összefüggő tevékenységről. (Az előadás címét lehetőleg a jelentkezési lapon, de legkésőbb egy héttel a szintentartó tanfolyam kezdete előtt a diákkal együtt az info@eoq.hu e-mail címre kell megküldeni.)

• További 50 kreditpont összegyűjtése különböző, külső és belső továbbképzéseken, illetve minőségügyi konferenciákon vagy más szakirányú rendezvényeken való részvétellel (a csatolt jegyzékben a kreditpont megadásával vagy anélkül felsorolva).

• A tanúsítvánnyal összhangban álló szakmai tevékenység végzése az elmúlt időszakban.

Az EOQ MNB Szintentartó tanfolyam díja: 88.000,- Ft + ÁFA (1 tanúsítvány esetén)

A részvételi díj tartalmazza a következőket:
• Részvétel a 2 napos tanfolyamon
• Eljárás, regisztráció
• Magyar és angol nyelvű EOQ MNB tanúsítvány, valamint plasztikkártya

A részvételi díj tartalmazza – a fentieken kívül – a tanfolyamon nyújtott egyéb ellátást (ebéd, napközben kávé, üdítő, aprósütemény), a tanfolyam kiadványát, valamint a közzétételt az EOQ MNB honlapján, a „Minőség és Megbízhatóság” szakfolyóiratban és az EOQ MNB (pdf formátumban megjelenő) Évkönyvében.

A résztvevőnek nyújtott vendéglátás költsége (étkezés) adóköteles, amit a munkáltató/kifizető köteles befizetni (SZJA törv. 69 § (1). F. pontja).

Az EOQ MNB tanúsítvány érvényességi időtartama 3 év, amely a következő 3 évre szintentartó tanfolyam keretében újítható meg. A tanúsítvány megújításához az EOQ MNB tagság nem kötelező, de – mivel 10 kreditpontot is jelent – erősen ajánlott. Ugyanis az EOQ MNB jogi vagy egyéni tagság esetén jobban biztosított a minőségügyi ismeretek változásának nyomon követése, ami alapvető elvárás az EOQ MNB tanúsítvánnyal rendelkezők számára. Ezért az éves tagsági díjat nem fizetőknek csak a lejárat évében lesz lehetőségük a tanúsítvány megújítására szintentartó tanfolyam keretében. Azután csak új tanfolyam elvégzése és sikeres vizsga esetén szerezhetik meg ismét az adott tanúsítványt. Az érvényes EOQ MNB tagsággal rendelkezők a tanúsítványt a lejárat évét követő év végéig újíthatják meg egy szintentartó tanfolyam elvégzésével.

Jelentkezéséhez kérjük, csatolja a következő mellékleteket:

1. Jelentkezési lap (kitöltve, aláírva)
2. Nyilatkozat (aláírva) az abban felsorolt mellékletekkel

Az „EOQ MNB Minőségügyi Auditor” tanúsítvány és regisztrálás megújításához – a kötelező mellékleteken kívül – a következő további dokumentumok benyújtása szükséges:

• Az eltelt 3 évben elvégezett külső és nagyobb volumenű belső auditok, valamint a felhasznált audit napok táblázatos felsorolása (előírás: legalább 3 audit legkevesebb 12 audit napot felhasználva).
• Az auditort foglalkoztató szervezet vagy az auditor ügyfeleinek aláírt nyilatkozata, hogy a minőségügyi auditor mikor és megfelelően végezte-e el a felsorolt auditokat.
• A minőségügyi auditor aláírt nyilatkozata arról, hogy nem tettek panaszt ellene, vagy a panaszok listája a válaszokkal és a foganatosított intézkedésekkel.

Az „EOQ MNB TQM Felülvizsgáló” tanúsítvány és regisztrálás megújításához szükséges – a kötelező mellékleteken kívül – az eltelt 3 évben legalább 2 igazolt TQM felülvizsgálói tevékenység megnevezése legkevesebb 6 felülvizsgálati napot felhasználva (beszámítva az előkészületeket is).

A részvétellel kapcsolatos egyéb információk:

• Jelentkezés a mellékelt Jelentkezési lapon lehetséges, amelyet e-mailen, faxon vagy postán lehet az EOQ MNB címére eljuttatni.
• A szintentartó tanfolyam résztvevőinek korlátozott, ezért a jelentkezőket időrendi sorrendben fogadjuk el.
• A jelentkezések elfogadását a jelentkezési határidő után 2 héttel e-mailben igazoljuk vissza.
• Az aláírt Jelentkezési lap szerződésnek minősül. Lemondási határidő: a tanfolyamot megelőző 10. munkanap.
• További felvilágosítást az EOQ MNB Központi Titkársága ad. Tel: (1) 212 8803

Mellékletek:

• Jelentkezési lap az „EOQ MNB Szintentartó” tanfolyamra
• Nyilatkozat
• Kreditpontos és nem kreditpontos tanfolyamokon és rendezvényeken való részvétel jegyzéke
• Szakmai Magatartási Szabályzat: http://eoq.hu/mszab.pdf
• Egyéni Belépési Nyilatkozat: http://eoq.hu/belep-e.doc

Jelentkezési lapok: http://eoq.hu/akt17/jel170612.doc