EOQ MNB Kísérlettervezés képzés

2018. december 12. és 17-18.,
EOQ MNB Képzési Központ

Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Időpontok: 2018. december 12. és 17-18.
Jelentkezési határidő: 2018. december 4.

Meghívó: http://eoq.hu/2018/mh181212.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: http://eoq.hu/2018/jel181212.doc

Az EOQ MNB Kísérlettervezés képzése jól illeszkedik a már eddig is meghirdetett Zöld- és Feketeöves Statisztikus tanfolyamok sorába, melyek mind a minőséggel foglalkozó hazai szakemberek statisztikai ismereteinek továbbfejlesztését szolgálják.

Kísérlettervezés segítségével gazdaságosan megállapítható, hogy a folyamatot vagy terméket befolyásoló fontos faktorokat milyen szintre kell állítani, hogy az eredmény a legkisebb ingadozást produkálja a kívánt optimális kimenet szintjén.

A képzés a kísérlettervezéshez szükséges fejlett technikák (hipotézis vizsgálat, variancia-analízis, regresszió) megemlítése után rátér a faktoros kísérleti tervek tárgyalására és az eredmények elemzésére (teljes- és részfaktor tervek, blokk-képzés, tervek kiválasztása, és átalakítása, numerikus és grafikus elemzések, optimalizálás stb.).

A képzés tematikája megtekinthető: http://lkq.hu/szigma/files/temadoe.pdf
A bonyolultnak látszó elemzések és következtetések könnyen és hatékonyan elvégezhetők a Minitab statisztikai szoftver segítségével, melyet a tanfolyam idejére rendelkezésre bocsátunk. A tréning során a résztvevők saját (hozott) számítógépeiket használják. A számítógéppel szembeni követelmény megtekinthető: http://www.lkq.hu/szigma/files/pckovete.htm

A képzés segítséget nyújt a Lean és Hat Szigma minőségfejlesztő programokban résztvevők számára, de hasznos lehet a munka és az élet más területein is, ahol az ingadozásokat figyelembe kell venni a döntések meghozatalához.
A képzés elvégzéséhez középiskolai végzettség elegendő. A tanfolyam végén a résztvevők vizsgát nem tesznek, de „Részvételi igazolás”-t kapnak a képzés elvégzéséről.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója).

A háromnapos EOQ MNB Kísérlettervezés képzés díja: 120 000,- Ft + ÁFA