EOQ MNB – KVALIKON Folyamatmenedzsment képzés

2018. március 1-2., 8-9., 19-20.,
EOQ MNB Képzési Központ

Időpont: 2018. március 1-2. (csütörtök-péntek), 8-9. (csütörtök-péntek), 19-20. (hétfő-kedd)
Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Jelentkezési határidő: 2018. február 19.

Meghívó: http://eoq.hu/2018/mh180301.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: http://eoq.hu/2018/jel180301.doc

A 3 x 2 napos képzés minőségügyi szakemberek részére lehetőséget biztosít a folyamatszabályozás, elemzés, fejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintésére, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerésére és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlására.

Ahhoz, hogy a vállalatmenedzsment megfelelhessen a vele és a vállalat működésével kapcsolatos külső és belső elvárásoknak, a folyamatmenedzsment rendszer kialakítása elengedhetetlen. A vállalati gyakorlatban történő folyamatmenedzsment megvalósítása feltételezi a folyamatok kialakítását, azok eredményes és hatékony működtetését. A folyamatok fejlesztésével és az azt követő megfelelő szabályozással az elért eredmények hosszútávon is fenntarthatóak lesznek.

A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management, BPM), Folyamat teljesítménymérés, folyamat-kontrolling (Business Process Control, BPC) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement, BPI). A modulok egymásra épülnek: a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés.