EOQ MNB Feketeöves Statisztikus tanfolyam

2018. április 21. és 26-27.,
EOQ MNB Képzési Központ

Időpontok: 2018. április 21. (szombat) és 26-27. (csütörtök-péntek)
Helyszín: EOQ MNB Képzési Központ (1026 Budapest, Nagyajtai u. 4/A)
Jelentkezési határidő: 2018. április 9.

Meghívó: http://eoq.hu/2018/mh180421.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési lap: http://eoq.hu/2018/jel180421.doc

Az EOQ MNB segítséget nyújt azoknak a minőségügyi szakembereknek, akik a működésfejlesztést a folyamatok hatékonyságának növelésében látják. E képzés a Hat Szigma és Lean programokat tervező vagy a programokban résztvevők számára hasznos, de a tanfolyamon nyújtott ismeretek bármely területen – ahol a véletlen által befolyásolt adatokat gyűjtenek és elemeznek – felhasználhatóak a döntéshozatal alátámasztására.

A tanfolyam során az elméleti oktatás szorosan kapcsolódik a gyakorlathoz. A tanfolyamon mindenki saját (hozott) számítógépén a Minitab statisztikai szoftvert használja, amely nemcsak útmutatást ad a statisztikai eszköz kiválasztásához, de sok esetben segít az adatgyűjtésben, elvégzi az elemzést, sőt még az értékelést és a következtetéseket is szolgáltatja. Az oktatáshoz szükséges szoftvert a képzés idejére a résztvevők megkapják.

A számítógéppel szembeni követelmény megtekinthető: http://www.lkq.hu/szigma/files/pckovete.htm.

A képzés a fejlett matematikai eszközök elméletével és gyakorlatával foglalkozik, amely kiterjed a hipotézis-vizsgálatokra, variancia-analízisre, regresszióra, mérőrendszer-elemzésre és kísérlettervezésre.

A tanfolyam tematikája megtekinthető: http://www.lkq.hu/szigma/files/temaf.pdf

A tanfolyamon résztvevők EOQ MNB igazolást kapnak a tanfolyam elvégzéséről. Akik a csatolt Jelentkezési lapon kérik az „EOQ MNB Feketeöves Statisztikus” tanúsítványt, egy sikeres önálló záró dolgozattal (melyet konzultáció segít) azt egyszerűen megszerezhetik.

A tanfolyam előadója: Lakat Károly (EOQ Minőségügyi szakértő, L.K. Quality Bt., a MINITAB szoftverek hazai forgalmazója), aki ezen a területen többéves szakmai gyakorlattal és oktatási tapasztalattal rendelkezik.