XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia

2017. szeptember 14-15. között Balatonalmádiban az ISO 9000 Fórum szervezésében az EOQ MNB szakmai támogatásával

Felhívjuk tagjaink szíves figyelmét az ISO 9000 FÓRUM XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciájára, amelynek az EOQ MNB szakmai támogatója. Tagjaink a szervezési díjból a 25%-os kedvezményre jogosultak és az EOQ MNB regisztrációval rendelkező szakembereink regisztrációjuk megújításakor 20 kreditpontot számolhatnak fel!

Jelentkezési határidő: augusztus 31.

“A MINŐSÉGÜGY KIHÍVÁSAI AZ ÚJ IPARI FORRADALOM TÜKRÉBEN”
Felhívás a XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciára!

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület elnöksége tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2017. szeptember 14-15. között megrendezendő XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciára (NMK), melyet Balatonalmádiban tartunk a Hunguest Hotel Bál Resort hotelben.

Szeptemberben újszerű, innovatív és szakmailag hasznos konferenciát ajánlunk minden érdeklődő számára, szakavatott előadóink (egyetemi oktatók, cégvezetők és szakemberek) tájékoztatják a résztvevőket a mindannyiunkat érintő közeljövőről.
A Konferencián teret és megvitatási lehetőséget biztosítunk az új ipari forradalom és az informatika robbanásszerű térhódítását taglaló előadásoknak.

A Plenáris előadásai felvezetik, előrevetítik a szekciók előadásainak tematikáit és figyeltünk az előadások tartalmának egymásra épülésére is.

SZAKMAI ISMERETEK ÉS ÉRTÉK A RÉSZTVEVŐKNEK
Előadásokat fogunk hallani a potenciális lehetőségekről és veszélyekről, amelyek az „Ipar 4.0” koncepcióból fakadnak és kapcsolatba hozhatók a TQM-filozófia vezérelveivel, továbbá a minőségmenedzsment rendszerek működésének és fejlesztésének alapelveivel. Komoly kihívást jelent a vállalkozások számára, hogy a következő egy éven belül meg kell újítani és tanúsíttatni kell az eddig működtetett irányítási rendszereket.
Legalább ennyire érdekesek és izgalmasak lesznek a generációváltás és a szükséges szemléletváltás kezelésének praktikái az új ipari forradalom kezdetén. Újszerű alkalmazásokat fognak bemutatni előadóink a logisztika, a lean menedzsment és a digitális irányítás szükséges összhangjának tekintetében.

Kiemelt fontosságú és újszerű lesz „Az innovatív minőségkultúra a XXI. században” szekció témái, melyben a tudomány képviselői, azaz 10 egyetemi oktató fogja ismertetni kutatási eredményeit a minőségkultúra fejlesztése és a tudásmenedzsment tekintetében.
Bizalommal ajánljuk az idei évi Nemzeti Minőségügyi Konferenciát minden közép- és felső szintű vezetőnek, illetve az irányítási rendszerekkel foglalkozó szakembereknek, akik értékes információkkal szeretnének gazdagodni és benchmarking tapasztalatokat szeretnének megismerni a napjainkban zajló változásokról, a gazdasági élet rohamos fejlődéséről, a mindenkit közvetlenül érintő ipari és digitális forradalomról.

Mindenkit érdeklő tematikák, sikertörténetek és jó gyakorlatok bemutatása, kikapcsolódás és, sok-sok beszélgetésre is adunk alkalmat . Hasznosítható és mérhető értéket nyújtunk a konferencia résztvevői számára.

HAGYOMÁNYÁPOLÁS
A Konferencia alkalmával díjazzuk a konferenciák 5, 10, 15. és 20. éves törzsvendégeit.

KIKAPCSOLÓDÁS
A Gálavacsorát hagyományos kikapcsolódás, vidám játékok és Balaton-parti séta előzi meg. Teljesen újszerű lesz a mindenki részvételével és a saját okos telefonnal zajló digitális vetélkedő. Az esti műsort Vidám Party zárja a KOKTÉL 4U zenekarral.

Ne feledkezzen meg idejében jelentkezni a legnépszerűbb országos minőségügyi szakmai konferenciára!
Kérjük támogassa a Nemzeti Minőségügyi Konferenciát részvételével és a Partnerei körében való népszerűsítéssel.

Konferencia Program: http://eoq.hu/akt17/nmk170914.pdf

Kétnapos jelentkezési lap: http://eoq.hu/akt17/jelnmk2.doc

Egynapos jelentkezési lap: http://eoq.hu/akt17/jelnmk1.doc

A konferenciára Online módon is jelentkezhet a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-OGwFdQteCrZZqcZ8vTORD8Za-9Y59DcXQQr0pUqAWWXVGw/viewform