Eredetvédelmi Országjárás Miskolci Fóruma

A konferencia időpontja: 2017. május 12. (péntek), 10.00 – 15.30óráig

Helyszín: B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés Díszterem

Meghívó és tájékoztató: http://eoq.hu/akt17/misk0512.pdf

A Földművelésügyi Minisztérium Eredetvédelmi programjának célja az uniós eredetvédelmi oltalom iránt bejelentett termékek számának növelése és a meglevő földrajzi árujelzőkben lévő lehetőségek jobb kihasználása. Az Eredetvédelmi Fórum sorozat célja, hogy az agrárgazdaság szereplői számára közérthetően bemutassuk az eredetvédelmi oltalomban rejlő jogi és marketinglehetőségeket, amelyek a piaci érvényesülést elősegíthetik.

Az előadások témái a délelőtt folyamán az agrárjogi jogalkotás aktuális kérdéseire koncentrálnak, a délután folyamán pedig fókuszban a borászati termékek és a párlatok eredetvédelme. A fórumsorozat szakmai közreműködői: aSzellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a NAV, a NÉBIH, a HNT, a PNT, a NAIK, a NAK,az AKI, az AMC Nonprofit Kft., a szakmaközi szervezetek és a gazdaszervezetek a Magyar Védjegy Egyesület és az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület.

A konferencia időpontja: 2017. május 12. (péntek), 10.00 – 15.30óráig

Helyszín: B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés Díszterem Miskolc, Városház tér 1.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://goo.gl/forms/rUOoHXGJLiH2FAaj1

Bővebb információ:

Króner Csilla telefon:+36-1-795-5737
email: eredetvedelem@fm.gov.hu

A Fórumon a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala információs pultot működtet.

Regisztrációja során kérjük, írja meg, ha van az eredetvédelmi oltalommal kapcsolatos kérdése, amire konferencián szeretne választ kapni!