Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban

Konferencia, Időpont: 2017. november 21. (kedd),
Helyszín: Szeged, Párizsi krt. 8-12.

“XIV. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2017”

témájú szakmai konferencia

Helyszín: Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Időpont:  2017. november 21. (kedd)

A PICK Szeged Zrt. vezetése 2000-ben felajánlotta egy élelmiszer-minőségmenedzsment tárgyú konferencia megrendezésének támogatását, valamint a szervezésben való aktív közreműködését. A rendezvény hagyománnyá vált; így immár tizennegyedik alkalommal ebben az évben is megrendezésre kerül.

A szakmai programban kiemelt helyet kap a Kormány 1519/2017 számú határozata az élelmiszerek minőségének emelését, vásárlói tudatosság fejlesztését, valamint a hatósági tevékenység hatékonyságának növelését szolgáló intézkedésekről.

A rendezvényen megtartott előadások rendelkezésünkre bocsátott diái a résztvevők számára lesznek elérhetők.

Jelentkezési határidő: 2017. november 15.
Részvételi díj: 15 000,- Ft + ÁFA
 (a rendező szervezetek tagjai, illetve munkatársai, valamint ugyanazon cég kettőnél több munkatársa részére: 12 000,- Ft + ÁFA)

A részvételi díj ellenében a résztvevők on-line hozzáférést az előadási anyagokhoz, valamint halászleves ebédet, kávét, pogácsát és üdítőt/szódát kapnak.

Jelentkezés: http://www.eoq.hu/akt17/jel171121.htm
Nyomtatható meghívó: http://www.eoq.hu/akt17/mh171121.pdf
Letölthető jelentkezési lap: http://www.eoq.hu/akt17/jel171121.doc

Program: http://www.eoq.hu/akt17/mh171121.pdf

 

A konferenciát a PICK SZEGED Zrt. támogatja.