Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban

Konferencia, Időpont: 2017. november 21. (kedd),
Helyszín: Szeged, Párizsi krt. 8-12.

“XIV. Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2017”

témájú szakmai konferencia

Helyszín: Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Időpont:  2017. november 21. (kedd)

A PICK Szeged Zrt. vezetése 2000-ben felajánlotta egy élelmiszer-minőségmenedzsment tárgyú konferencia megrendezésének támogatását, valamint a szervezésben való aktív közreműködését. A rendezvény hagyománnyá vált; így immár tizennegyedik alkalommal ebben az évben is megrendezésre kerül.

A szakmai programban kiemelt helyet kap a Kormány 1519/2017 számú határozata az élelmiszerek minőségének emelését, vásárlói tudatosság fejlesztését, valamint a hatósági tevékenység hatékonyságának növelését szolgáló intézkedésekről.

A rendezvényen megtartott előadások rendelkezésünkre bocsátott diái a résztvevők számára lesznek elérhetők.

Előzetes jelentkezési határidő: 2017. október 15.
Előzetes részvételi díj: 10 000,- Ft + ÁFA

Végleges jelentkezési határidő: 2017. november 15.
Hivatalos részvételi díj: 15 000,- Ft + ÁFA
 (a rendező szervezetek tagjai, illetve munkatársai, valamint ugyanazon cég kettőnél több munkatársa részére: 12 000,- Ft + ÁFA)

A részvételi díj ellenében a résztvevők on-line hozzáférést az előadási anyagokhoz, valamint halászleves ebédet, kávét, pogácsát és üdítőt/szódát kapnak.

Jelentkezés: http://www.eoq.hu/akt17/jel171121.htm
Nyomtatható meghívó: http://www.eoq.hu/akt17/mh171121.pdf
Letölthető jelentkezési lap: http://www.eoq.hu/akt17/jel171121.doc

Előzetes programtervezet:

  • Zsigó Róbert, államtitkár Földművelésügyi Minisztérium (felkérés alatt)
  • Dr. Oravecz Márton, elnök, NÉBIH (felkérés alatt)
  • Éder Tamás, az ÉFOSZ elnöke, a NAK alelnöke: Kihívás dömping, avagy valós és vélt igények az élelmiszeripar iránt
  • Gyaraky Zoltán, tanúsítási vezető, “Áldomás” Kft.: Az “Áldomás” márka minőségbiztosítási rendszerének ismertetése
  • Laszlovszky Gábor, főosztályvezető, FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály: A Magyar Élelmiszerkönyv továbbfejlesztésének aktuális helyzete
  • Kelemen Gábor, vezető-főtanácsos, FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály: Az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszer bevezetésével kapcsolatos feladatok
  • Kuti Beatrix, főtanácsos, FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztály: Élelmiszerek jelölésének aktuális kérdései
  • Sződyné Nagy Eszter, főosztályvezető, Nemzeti Akkreditáló Hatóság: Az élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálásának tapasztalatai az új ISO 17025-ös szabvány tükrében
  • Kata Anette, vezető auditor, élelmiszer üzletág vezetö, DNV: IFS tanúsítási tapasztalatok és kitekintés a jövő feladataira
  • Kétszeri Dávid, üzleti kapcsolatok igazgató, GS1 Magyarország: A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform eddigi eredményei és a folytatás fő irányvonala