XV. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2018

szakmai konferencia, 2018. november 20. (kedd) 10.00 – 15.30, Szeged

XV. Minőségmenedzsment az élelmiszergazdaságban 2018

témájú szakmai konferencia

Helyszín: Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Időpont: 2018. november 20. (kedd) 10.00 – 15.30, Regisztráció: 9.15-től

Meghívó: http://eoq.hu/2018/mh181120.pdf
A meghívó nyomtatható és további információkat tartalmaz!

Jelentkezési határidő: 2018. november 15.
Jelentkezés: http://eoq.hu/2018/jel181120.htm
Részvételi díj: 12000,- Ft + ÁFA, ugyanazon cég kettőnél több munkatársa részére: 10 000,- Ft + ÁFA

A konferenciát az Agrárminisztérium és a PICK SZEGED Zrt. támogatja.

A PICK Szeged Zrt. vezetése 2000-ben felajánlotta egy élelmiszer-minőségmenedzsment tárgyú konferencia megrendezésének támogatását, valamint a szervezésben való aktív közreműködését. A rendezvény hagyománnyá vált; így immár tizenötödik alkalommal ebben az évben is megrendezésre kerül.

A rendezvényen megtartott előadások rendelkezésünkre bocsátott diái a résztvevők számára lesznek elérhetők.

Program:

Köszöntő és megnyitó
Dr. Sutka László, a PICK SZEGED Zrt. mb. vezérigazgatója

A vásárló, mint partner – a NÉBIH szemléletformáló programjai
Dr. Oravecz Márton, a NÉBIH elnöke

A Magyar Élelmiszerkönyv aktuális helyzete és élelmiszeripari aktualitások
Dr. Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának vezetője

A precíziós mezőgazdaság
Dr. Popp József, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára

Az élelmiszeripar modernizációja az Ipar 4.0 és a digitalizáció segítségével
Dr. Sebők András, a Campden Magyarország Nonprofit Kht. ügyvezetője

Az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszer bevezetésével kapcsolatos feladatok
Dóró Tímea, az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztályának munkatársa

A McDonalds Kft. önellenőrzési rendszerének működtetése
Dr. Cselényi Tibor, a McDonalds Kft. minőségbiztosítási vezetője

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform eddigi eredményei és a folytatás fő irányvonala
Vatai Krisztina, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. üzletfejlesztési igazgatója

Kihívások egy húsipari nagyvállalat minőségirányításában – megváltozott szerepkörök cégcsoportos környezetben
Bajkai Tibor, a PICK Zrt. fejlesztési és minőségirányítási igazgatója

Minőségmenedzsment a digtalizált malomiparban
Dr. Véha Antal, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára

Beszámoló a mentes élelmiszerekről
Ács Dóra, az „Élelmiszer” szaklap főszerkesztője és Papp Timea szerkesztő

Néhány ’mentes’ élelmiszer gyártása és jelentősége
Dr. Szigeti Tamás, a Wessling Magyarország Kft. üzletfejlesztési igazgatója

Beszámoló az Élelmiszer és Marketing nemzetközi konferenciáról
Dr. Szente Viktória, a Kaposvári Egyetem egyetemi tanára

Zárszó