A Minőség és Megbízhatóság 2014. 3.
számában a következő cikkeket olvashatja:

Hungarikumok és a minőség (Dr. Molnár Pál)
A cikk megtekinthető!!!!!

125

HUNGARIKUMOK

Gyaraky Zoltán:
A nemzeti értékekről és hungarikumról szóló szabályozás, mint nemzeti tudatot erősítő, nemzetegyesítő eszköz

128

“A Hungarikumok és a minőségi követelmények” konferencia és kiállítás (Dr. Molnár Pál)

133

Hungarikumok: Pálinka (136); Csabai kolbász (137); Tokaji aszú (138); Hízott libából előállított termékek (139); Gyulai kolbász (140); Szikvíz (141); Kalocsai fűszerpaprika őrlemény (142); Pick téliszalámi (143); Herz Classic téliszalámi (144); Béres csepp (145); KÜRT adatmentés (146); Zsolnay porcelán és kerámia (147); Matyó népművészet (148); Herendi porcelán (149); Magyar operett (150); Halasi csipke (151); Kalocsai népművészet (152); 100 Tagú Cigányzenekar (153)
Magyar Értéktár: Badacsonyi kéknyelű (154); Magyar szürkemarha hús (155); Szőregi rózsatő (156); Szegedi fűszerpaprika őrlemény (157); A molnárkalács borsodnádasdi hagyománya (158); Fröccs (159)

136

Pallóné Dr. Kisérdi Imola és Tar Tamás:
A Hungarikum pályázatok eredményei és tapasztalatai

160

Kovács S. Hajnalka, Kovács Vilmos és Dr. Győri Zoltán:
A szerbiai és vajdasági védjegyek, valamint a Hungarikum védjegy megítélése

165

MINŐSÉGÜGYI TRENDEK, RENDSZEREK, MÓDSZEREK ÉS MINŐSÉGTECHNIKÁK

Dr. Eszesné Tóth Katalin és Dr. Martin Andrea:
Kereskedelmi láncok auditálási tapasztalatai élelmiszer-beszállító partnereinél

171

Russell, J. P.:
A felülvizsgálók ellenőrzése

176

D. H. Hampton:
ISO 9001 Revision Focuses on Reducing Risk and Applying the Process Approach

179

BESZÁMOLÓK

Beszámoló a “Ki viszi át a Szakmát a túlsó partra?” szakbizottsági rendezvényről (Várkonyi Gábor)

184

Vegyipari innováció – Fejlesztések és megoldások a fenntartható jövőért (Dr. Molnár Pál)

184

Beszámoló a Környezetvédelmi Szakbizottság bemutatkozó rendezvényéről (Varga Béla)

185

Beszámoló “A (menedzsment) innováció akadályai” témájú szakbizottsági rendezvényről (Várkonyi Gábor)

186

EOQ MNB KÖZLEMÉNYEK
A teljes fejezet megtekinthető!!!!!

Az EOQ MNB 2014. évi Közgyűlése

187

Az EOQ MNB jogi tagjainak bemutatkozása: QM System

190

“Minőség-Innováció 2014” pályázat ismertető

191

Útmutató a Minőség és Megbízhatóság szerzői számára

B2

Minőség és Megbízhatóság Megrendelés

B3

Az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság tanfolyamajánlata 2014. II. félév

B4

Vissza a Minőség és Megbízhatóság honlapjára