A Minőség és Megbízhatóság 2007. 5.
számában a következő cikkeket olvashatja:

Növekvő minőségi követelmények az élelmiszeriparban
(Vass Sándor)
A teljes cikk megtekinthető!!!!!

259

ÉLELMISZERIPAR

Petró Ottóné dr.:
Az ISO 22000-es szabványsorozat kidolgozása és külföldi fogadtatása

260-265

Páger Zsolt:
Minőségirányítási rendszerek bevezetésének tapasztalatai a magyar élelmiszeriparban

266-270

Szabó S. András:
2007. évi diplomamunkák az élelmiszer-minőség területén

271-275

John Surak:
Élelmiszer-ipari termékfejlesztés új megközelítésben

276-280

R. Battaglia:
A kockázatközlés sikerei és buktatói (fordította: Várkonyi Gábor)

281-286

S. Komemushi és munkatársai:
Javaslat a módosított 5S-módszer alkalmazására az élelmiszeriparban és más területeken (fordította: Várkonyi Gábor)

287-291

MÓDSZEREK, RENDSZEREK

Dr. Balogh Albert:
A statisztikai szótár új kiadásának bemutatása –
I. rész: az ISO 3534-1:2006 szabvány ismertetése

294-304

BESZÁMOLÓ
A teljes fejezet megtekinthető!!!!!

Pályázati felhívás a 2008. évi Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elnyerésére

305-308

Győztesek Konferenciája – A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2007. évi nyerteseinek bemutatkozása (Vass Sándor)

308-311

Beszámoló az IAMA Pármai Konferenciájáról (Pallóné dr. Kisérdi Imola)

311-312

Sikeres volt az ISO 9000 Fórum XIV Nemzeti Konferenciája (Sződi Sándor)

312-313

EOQ MNB ROVAT
A teljes fejezet megtekinthető!!!!!

Beszámoló az EOQ MNB szakbizottsági üléséről

314

Az EOQ MNB új tagjai

314-316

A Magyar Minőség folyóirat 2007. 10. számának tartalomjegyzéke

316

Vissza a Minőség és Megbízhatóság honlapjára