Link ajánló
Ha link javaslata van kérjük pár soros magyar leírással
ldje el a következő címre: boross@eoq.hu

http://www.sixsigmaforum.com   A Hat Szigma Fórum lehetővé teszi a kapcsolatok kialakítását a szakemberek között az egész világon és hozzájuttat az aktuális Hat Szigma információkhoz. Tagsága az első évben ingyenes!

http://www.lkq.hu A portál a matematikai statisztikai módszerek hazai elterjesztésével foglalkozik elsősorban a minőségügy területén. A statisztikai módszerek jelentősége napjainkban egyre növekszik (ISO 9000, QS 9000, TQM, Hat Szigma). A cég matematikai statisztikai tanfolyamokat tart, és forgalmazza a MINITAB (USA) statisztikai szoftvert, valamint ötletek, fogások (makrók) közreadásával segíti annak használatát.

www.aastadium.hu Az A.A. Stádium Kft. hazánk egyik legpatinásabb cége a műszaki diagnosztikai vizsgálatok (rezgésvizsgálat, termográfia, forgórész kiegyensúlyozás, szivárgásdetektálás ...), valamint a vállalati hatékonyságfejlesztés (TPM, Lean, ...) területén. Három évtizedes tapasztalatunk minőség iránti elkötelezettséggel párosul.

http://www.ttq.hu A T&T Quality Engineering Kft. a gyártói, kereskedelemi, szolgáltatói, közoktatási szektorban megszerzett minőségirányítási, rendszerfejlesztési ismeretekkel rendelkező, kiemelkedő felkészültségű szakemberek által létrehozott vállalkozás, mely 1993 óta végez tanácsadói és felnőtt képzési tevékenységet.

www.muszeroldal.hu Műszeroldal - egy műszer/méréstechnikai szakportál sok hasznos adattal, metrológiai ismeretekkel, szakirodalom gyűjteménnyel, adatbázisokkal. Használata ingyenes!  
www.isixsigma.com/forum/ Hat Szigma vitafórum  
www.isssp.org/ target="_blank" Hat Szigma Szakemberek Nemzetközi Társasága  
www.enbis.org/ target="_blank" Üzleti és Ipari Statisztika Európai Hálózata  

 

Vissza az EOQ MNB honlapjára

Utoljára frissítve: 2010.11.11. Dr. Boross Ferenc boross@eoq.hu