Élelmiszervizsgálati Közlemények
1999. évi XLV. kötet tartalomjegyzéke |
(kötet) oldal |
Bognár Antal és Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése |
|
Ducsay Tamás: Az 1998. évi hatósági élelmiszer- és borellenőrzés tevékenységéről és megállapításairól |
|
Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből: |
|
Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből: |
|
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek |
|
Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben |
|
Matúz János: Mindennapi kenyerünk |
(4) 208 |
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közleménynek XLIV. kötetéről |
(1) 3 |
Molnár Pál és Komáromy Attiláné: Beszámoló a “Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala” szakmai rendezvényről |
(1) 23 |
Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa: A “Szívbarát” védjeggyel tanúsított termékek I.; |
|
Simon Wright: Élelmiszerek biofeldolgozása |
(2) 199 |
A FLAIR-FLOW EUROPE válogatott kutatási összefoglalói |
(4) 229 |
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke |
(1) 33 |
A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak és irányelveinek jegyzéke |
(4) 221 |
A National új ropogósító szereket kínál bundázott termékekhez |
(2) 177 |
Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről |
(1) 30 |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése |
(2) 111 |
Rövid beszámolók szakmai rendezvényekről |
(4) 226 |
1998. évi tartalomjegyzék |
(1) 64 |
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei |
(1) 44 |
Hazai lapszemle |
(2) 125 |
Külföldi lapszemle |
(1) 57 |
Rendezvénynaptár |
(1) 65 |
Vissza az Élemiszervizsgálati Közlemények honlapjára